Gå til innhold

Raymond D

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Raymond D sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar, men har ikke TI noe å si for ytelsen på kortet?
  2. Når dere ser på filen vil man etter all sannsynlighet velge det dyreste. Men, er det noen fallgruver her. F.eks kort som har dårlig rykte osv. Med tanke på gaming, hvilket av disse kortene får man mest for pengene? Og, er det andre kort dere vil anbefale i stedet for de jeg har listet her? (kanskje et meget relevant spørsmål) Ser frem til svar fra dere eksperter. //Raymond
  3. Hei alle, Som overskriften sier så er spørsmålet hvordan man kan ta en fullstendig kopi av alle min innstillinger i Ouloook 2021. Dette gjelder innstillinger, mine eposter, og all mails som liggeer i innboksene? Synes det var litt vanskelig å finne svar hos Microsoft. De henviste til hvordan opprette pst filer osv. Men det jeg ønsker er (om mulig) ta en speilkopi av alt i Outlook, slik at hvis jeg innstalerer på en ny maskin så skal det nesten bare være et tastetrykk for å legge inn oppsettet i Outlokk. (Dette gjelder ikke Outlokk Live), Men 2021 versjonen av Office. På forhånd takk for svar. Hilsen, Raymond Didriksen
  4. Er GTX 3070 bedre enn GTX 4060?
  5. Hei alle, Jeg har nå kjøpt følgende: 1. ASUS TUF Gaming B650-PLUS WIFI Hovedkort 2. Kingston FURY Beast RGB DDR5 5600MHz 32GB (2x16) 3. be quiet! Dark Rock TF 2 CPU Kjøler 4. Asus GTX 3070 5. AMD Ryzen 5 7600X CPU 6. SAMSUNG 990 PRO M.2 PCIE 4.0 NVME SSD 1 TB Da lurer jeg på om dette skulle bli en god gaming pc. Noe jeg burde endret? Takker for svar!
  6. Takk for alle svar. Jeg har nå kjøpt et nesten nytt Nvidia rtx 3070 til kroner 3500. Det burde vel holde et år før jeg må oppgradere igjen. Et spm: Vil min Ryzen 5 3600x være til noen hindring for prestasjonen på grafikkortet?
  7. Har sett litt omring på nettet, og finner ingen som selger 3070 kort til under 4000 kroner. Eller har noen av dere sett noen (inkl. brukt selfølgelig)?
  8. Hei alle, Igjen er jeg ute og maser om grafikkort. Som overskriften sier, lurer jeg på om dette er et godt kort/bra kjøp/kompatibelt med PCIe 3 ? Er det andre ting å tenke på angående dette kortet? (Min CPU er en Ryzen 5 3600x) - Hovedkort Asus Primw b450-Plus
  9. Takk for alle svar. Bare et spørsmål til i denne tråden: Bør jeg unngå å kjøpe MSI kort?
  10. Har fått tilbud om å kjøpe et brukt MSI RTX 3060 Ventus2x OCed 12Gb til kroner 3200. I dag har jeg et Asus GTX 1080 Så jeg spør: Er det vært å gi kroner 3200 for MSI kortet? (hvor mye bedre er det egentlig). Og hva betyr "Ventus2x OCed"? Takker for svar!
  11. Hei, Når jeg ser på spesifikasjonene til Xbox Series S står det 512GB lagringskapasitet, en i realiteten har jeg bare ca. 360GB tilgjengelig for spill som er tilpasset x/s serien, og må installeres på den interne harddisken. Expansion card er jo svindyrt. Kan man få utnyttet den interne harddsikens størrelse, eller er det noen vei rundt slik at man kan installere x/s tilpassede spill på en ekstern HD tilknyttet usb, eller et usb kort?
  12. Til alle! Tusen takk for alle svar. Jeg er blitt mye klokere nå Skal grave meg litt inn i alt som dere har foreslått til meg. Det eneste jeg lurer på nå, er om/når man bør skifte hovedkort når man bytter GPU? (Finner ikke så my ut av å lese manualen)
×
×
  • Opprett ny...