Gå til innhold

LasseBasse

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

LasseBasse sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja er nettopp det jeg også tenkte litt på. Ikke helt feil erfaring å kunne bruke i eget hjem heller.
  2. Jeg så for meg å bare jobbe som hjelpemontør eller hjelpearbeider i de årene som trengs for å så ta fagbrev. Så direkte kontakt med bedrift høres nokk mest logisk ut ja. Er det bedriften selv som bestemmer hvor lang tid som evt. kan bli "god skrevet" med tanke på tidligere arbeidserfaring før en kan ta fagprøven?
  3. Tusen takk for utfyllende svar! Burde jeg være i direkte kontakt med bedrifter eller er den en form for utdanningskontor jeg bør høre med først?
  4. Har sett litt på låsesmed yrket å dette virker veldig spennende. Har fagbrev som cnc operatør og i følge utdanning.no står det at mange bruker dette fagbrevet til å bli låsesmed, noen som kan bekrefte om dette er mulig den dag i dag? Står litt mellom å gå voksenlærling som elektriker eller søke som låsesmed med utdanningen jeg allerede har.
  5. Takk for svar! Jeg har ikke sett så alt for mye på andre jobber jeg kan ta innen min utdanning så det skal jeg gjøre!
  6. Har ikke sett så mye på det, men skal skjekke det ut! Problemet er at jeg liker veldig godt å jobbe med praktiske fag å bruke hendene. Men må jo dog være veldig forsiktig med allergier osv.
  7. Jeg har aldri vært spessielt skoleflink. Etter yrkesfag på videregående, litt jobbing og førstegangstjeneste, utdanna jeg meg som CNC operatør og trivdes godt med det. Etter omtrent 1 år som fagmann fikk jeg påvist atopisk eksem og masse greier som gjør at jeg ikke kan jobbe med skittent arbeid. Jeg ble da fortalt av leger at jeg måtte bli ingeiør eller lignende. Jeg har per dags dato gått 1 år på universitetet som maskin ingeniør igjennom y veien. Jeg klarer ikke å tenke på noe annet enn at jeg vil gå voksenlærling som elektriker eller jobbe i butikk innen CNC bransjen osv. Jeg har ikke bestått mer enn halvparten av fagene jeg har hatt til nå og er rimelig demotivert siden jeg ikke får til så mye på skolen. Hvordan vet jeg egentlig om jeg har valgt feil utdanningsvei eller om jeg bare er skolelei å må bite tennene sammen?
×
×
  • Opprett ny...