Gå til innhold

Nølf

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Nølf sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det noen gode tilbud nå på 65" og lydplanke til et budsjett på rundt 15k? Jeg hadde håpet på at en LG CS eller C2 ville komme på tilbud nå, men de er vel kanskje litt for gamle. Ser at C3 er på tilbud, men jeg synes 19k blir litt i dyreste laget og 55" virker litt liten..
  2. Uansett hvor i stua jeg setter TVen så vil den være utsatt for mye dagslys, spesielt på kvelden. Planen er å kjøpe noen gode lysdempende gardiner sånn at hvis jeg først skal se på film så kan jeg blokkere ut mesteparten av lyset. Men det spørs jo om jeg orker å gjøre det hver eneste gang jeg skal bruke TVen, så det utelukker nok OLED? Hadde jeg vært alene hadde gardinene for det meste vært lukket, men samboeren min foretrekker mest mulig lys til alle tider.
  3. Hei folkens, etter rundt 15 år uten TV har jeg begynt å bli litt lei av å se film på PC-skjermen og tenker derfor det er på tide å skaffe seg noe bedre. Jeg klarer som regel å gjøre litt research til å ta et OK valg når jeg kjøper noe, men når det kommer til TV føler jeg meg helt fortapt. Frykten for å gjøre et bomkjøp er nok en del av grunnen til at jeg ikke har gjort dette tidligere. Men så har det seg sånn at det er stor sannsynlighet for at jeg flytter ut av landet om 2-3 år, og det er liten mulighet for at jeg får tatt med meg TVen da. Jeg tenker at det derfor ikke er så lurt å legge altfor mye penger i dette denne gang dessverre. Planlagt bruk er nok bare film og gaming, har en liten plan om å sette opp en hjemmeserver jeg kan streame fra hvis jeg kommer å langt. Jeg har forsåvidt en stue med mye vinduer og sol på kvelden, så tenker at jeg må prøve å få gjort det så lystett som mulig. Jeg må vel også regne med at jeg må kjøpe noe for lyden sin del i tillegg, sånn jeg har skjønt det er det ikke mye å skryte av på høytalerne som følger med. Nå har jeg ikke satt meg noe absolutt budsjett for dette, vanligvis er jeg av den typen som gjerne betaler litt ekstra for å få det beste så det er litt vanskelig å begrense seg, men hvor langt kommer man med f.eks 10.000? Skulle gjerne hatt en 65", men tviler litt på at "budsjettet" mitt strekker seg til noe som duger da. Forhåpentligvis så er jeg lett å imponere da jeg ikke har hatt en TV på så lenge, har ikke 4k på PCen engang
×
×
  • Opprett ny...