Gå til innhold

Miriamj

Nye medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Miriamj sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk, Olaf! Ja, det stemmer - webnode. Har noen tekniske ting jeg må få fikset før alt er på plass. Men glad for å høre at den ser estetisk fin ut!! Leste du FAQ på siden? Jeg bruker det ikke først og fremst for å spå, men for å veilede/bruke intuisjonen.
  2. haha. Beklager, men det er virkelig ikke ment som spam, og jeg beklager hvis det er det jeg gjør. Jeg har jobbet lenge med den siden, og vet ikke ellers hvordan jeg skal dele den hvis jeg ikke gjør nettopp det. Har et avansert tarot-kurs, er sertifisert og det er virkelig ikke meningen å spamme.
  3. Hei alle sammen, Jeg er sertifisert Tarot-rådgiver fra Biddy Tarot, og nå har jeg akkurat lansert min helt nye nettside "Tarot for everyone". Den er på engelsk, men jeg svarer på norsk også. Lurer på om noen av dere har tilbakemeldinger/feedback på siden. Og - om du har lyst at jeg skal legge kort for deg så gjør jeg selvsagt det også. Beklager hvis dette virker off-topic, men jeg vet ikke helt hvor jeg skal dele linken for å få tilbakemlding. Gleder meg til å høre fra deg! Varm hilsen Miriam
×
×
  • Opprett ny...