Gå til innhold

cptsabeltann

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

cptsabeltann sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tror det er en avgift skolen betaler for tilgang til div læringsmateriale. De betaler per hode.
  2. Jeg kjørte bare igjennom, fikk opp riktig mengde studiepoeng. Men kanskje det var dumt? Slet og med å gjennomføre flere av kursene da jeg ikke hadde tilgang til mye av det som jeg skulle signere på å ha lest, så avventer med det. Fristen for å gjøre det var jo greit lenge etter oppstart.
  3. Jeg var på utvidet intervju og kom inn.
  4. Noen som vet om det er mange som ikke får godkjent praksisåret? Hva skal til for at det skal skje? Og hva skjer da? Har folk blitt kasta ut ila B1 pga de åpenbart ikke passer?
  5. Ja så det, men klarer liksom ikke å legge det helt bort. Tenk om de sender ut i to puljer eller det har vært noe kluss i systemet som sender ut alle mailene. Er vel sikkert litt far fetched, men opptak til PHS er utrolig nervepirrende i alle ledd, så man blir litt slik 😅
  6. Er det helt sikkert at alle som har fått avslag har fått beskjed? Ser det står at avslag kommer ila første uke i juli, betyr det at man er usikker frem til søndag? Er på ferie så hadde vært veldig fint å kunne senke skuldrene!
  7. Jeg har ikke fått avslag, men egnethet er internt hos Politiet. Du får dermed ikke avslag på det hos samordna. Tror man får mail med avslag.
×
×
  • Opprett ny...