Gå til innhold

OskarAnd

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

OskarAnd sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikke Experis. Her i huset har jeg til gode å høre om noen graduates som fikk til å forhandle seg opp, tror det er ganske identisk over hele fjøla, bortsett fra at man skiller litt på bachelor/master. Jeg jobber in-house så jeg har vel strengt tatt kun erfaring med det produktet jeg jobber med. Da blir det vel sikkert ikke så relevant i en lønnsforhandling. Må si at jeg blir litt skuffet om jeg får mindre enn 8% økning. Kjøpekraften har jo gått kraftig ned siden den kontrakten ble signert.
  2. Stillingstittel: Utvikler Sektor: Privat Erfaring: 7mnd Utdanning: Dataingeniør - Bachelor Alder: 24 år Sted: Vestland Goder: Mobil/bredbånd, Flex, ubegrenset hjemmekontor, meget god forsikringsordning. Lønn: 530.000kr Begynte i høst. Kom rett fra skolebenken og inn i en typisk graduate stilling. De var veldig på at alle nyutdannede skulle ha lik lønn når vi begynte, så det var ikke noe rom for forhandling da. Sammen med totalpakken så synes jeg lønnen var OK. Nå har jeg vært her en liten stund og har vokst veldig mye på kompetanse. Vet at bedriften kan være litt kjipe i lønnsoppgjørene basert på det jeg har hørt fra andre, så er litt bekymret for at det blir skuffelse. Synes selv jeg bør få mer enn standard 5% økning for at det skal være en konkurransedyktig lønn. Hva synes dere jeg kan forvente å tjene etter årets lønnsoppgjør?
  3. Stillingstittel: Konsulent/Systemutvikler Sektor: Privat Erfaring: 0år (Nyutdannet) Utdanning: Bachelor Dataingeniør Sted: Bergen Goder: Mobil/bredbånd Lønn: 530 000 Tenker jeg kanskje er i nedre sjiktet lønnsmessig. Min første jobb i denne bransjen så tenkte egentlig at det viktigste for meg var å komme seg inn på markedet og få erfaring. Jobber i en av de større konsulentselskapene så ganske bra opplegg mtp opplæring. Hvor underbetalt er jeg, og hvor bør jeg være om 1, 2…3år?
×
×
  • Opprett ny...