Gå til innhold

PompelPilt

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

PompelPilt sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Denne pumpa di, er den beregnet for stengte kraner? hvis du har prøvd å starte pumpa uten att vannet kan bevege seg, så ryker sikringen, sikkerhetsventilen?, eller pumpa! Skal du bruke pumpa til å fylle vann i vaskemaskinen, så må den styres av vaskemaskinen eller du kan bruke en liten tank med flotør, masse løsninger. Pumpen er vel ikke beregnet for å holde trykket på ett vist nivå, da er den ganske avansert. Var det innlagt vann på hytta men ikke anexet? da er jo løsningen satt!! slange, bare husk å tøm forvann til vintern, sprengte rør og ventiler når du kommer tilbake om sommern. Edit: Du kan evnt vurdere å grave ned en slange, for frost fritt så må du bruke elvestadrør hvis jeg ikke husker feil navn på den, den har ilagt varmekabel, men trenger ikke det om du graver ned til frostfritt, er en meter eller to, gravemaskin jobb, selv så har jeg rullet ut ett kobber rør (glødd rør med hvit mantling, glødd gjør kobber mykere), det er fall opp til annekset, så jeg har en krane på laveste punkt, for å få ut vannet for vintern, dette gravde jeg litt og dekte til. Tok du vare på kviteringen så kan du bytte pumpa med noe anet.. eller penga tilbake.
  2. Denne pumpa di, er den beregnet for stengte kraner? hvis du har prøvd å starte pumpa uten att vannet kan bevege seg, så ryker sikringen, sikkerhetsventilen?, eller pumpa! Skal du bruke pumpa til å fylle vann i vaskemaskinen, så må den styres av vaskemaskinen eller du kan bruke en liten tank med flotør, masse løsninger. Pumpen er vel ikke beregnet for å holde trykket på ett vist nivå, da er den ganske avansert. Var det innlagt vann på hytta men ikke anexet? da er jo løsningen satt!! slange, bare husk å tøm forvann til vintern, sprengte rør og ventiler når du kommer tilbake om sommern.
  3. Hovedsikringa di er på 25 amp? Har du link til pumpa? Sier jeg ville testet med den bøtta, går det ikke så slapp du ikke så billig unna, vannet skal bare gjennom en ventil, litt slange, så inn i tanken, kolben som varmer vannet må ligge inne i tanken ganske lavt, tøm ei bøtte med vann inn så den blir dekt, tviler på att det ikke er en sensor til kolben, går den varm så blir motstanden stor og sikringa går. står det en plass hvor mye vann den bruker?
  4. vaskemaskin bruker ikke vanntrykket til å regulere mengde vann i syklusen, det er garantert en nivå føler som sender signal til kretskort, som bruker signalet til å styre ventilen for vann, som alltid er magnet ventil. en magnet ventil styres av strøm til spole, som da drar til seg en fjærbelastet aksling med magnetfeltet, akselen tettet ett lite pilot hull som slipper vann inn til ett membran som da slipper vannet igjennom, disse fjærene er ofte svakere en fjæra i en kulepenn. Jeg hadde først prøv å ha slangen oppi ei bøtte som du setter oppå vaskemaskina, fyll slangen med vann først, det vil ta evigheter å få vannet inn i maskina i forhold til normale 6-7 bar, men har det noe å si?
  5. Hva med å få tak i komfyr stikk, der har du litt mere amp, eller bruke flere bilbatterier og en vekselstrøm inverter, da kan du serie eller paralell koble de etter som om du vil ha mere volt eller mere amp, blir de varme så trekker de for mye strøm. hva med å åpne kranene fult når den starter, er det sikkerhetsventil? still ned trykket på den, motstand trekker mere strøm. Clas olson har en pumpe for borrmaskin, har en selv, tipper det vil gå, bare å drille ivei helt til nivå føleren i vaskemaskinen stenger kranen.
  6. Du blir nok nødt til å instalere fresh windows, mulig det går ann å formatere en av ssd discene til å gjøre det, nå kjenner ikke jeg systemet ditt, men er ikke den knigston nvme raskere, burde ha opperativ systemet på den kjappeste discen, har du minnepenn stor nok, så kan du google instalere win10 fra minnepen. nb. tøm driven for viktige filer, sånn att du kan formatere den under instalasjon.
  7. Har det samme, men mest hjemme. har ett veggmontert toa, det ble montert litt høyt, så da er det høyden med tanke på vinkel på kne eller forde dolokket er nærmere rundt en ovalt, altså mindre skinke på dolokket, dermed mere press på fremmsiden der blodet skal gå. får prøve å finne ett lokk med mindre hull, må sikkert lage selv, håper jeg fixer det, det er ganske ubehagelig, elsker resten av opplevelsen dog.
×
×
  • Opprett ny...