Gå til innhold

lopoeo

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

lopoeo sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, er det noken som har reservert studieplassen sin i Bodø og begynner der neste år?
  2. Ønsker å bu i kollektiv med andre Politistudenter i Bodø, men eg starter ikkje der før neste år. Er det folk som kun leiger ut til politistudenter i Bodø også?
  3. Noen som vet hvordan det funker med utsetting av studieplass? Det står du må søke på nytt gjennom samordnet opptak, levere ny politiattest / legeerklæring - men siden en må søke på nytt gjennom samordnet opptak - må en da også ha snittet for det året? La oss si de øker neste år. La oss si at jeg har fått studieplass, ryker jeg da om snittet skulle økt over mine studiepoeng selv med reservasjon av studieplassen?
  4. Okei, var det mer en 8 tidspunkt 22 og 23 juni?
  5. Til dere som er kalt inn til utvidet intervju har dere fått en spesifikk dato og tidspunkt for intervju? Eller har dere mulighet for å melde dere på slik som det var i forhold til fysiske tester? Hvor mange plasser er det i såfall?
  6. Ja, personlig ville eg tatt men uten koffein. (Grunnet løpinga og høy puls). Eg tok en egen miks av beta aline, citruline malate, bcaa / eaa og l argine. Viktigste er nok beta aline som kan hjelpe deg med å minske melkesyren. Vil også forøvrig anbefale https://www.enil.no/produkt/103/beet-it-sport-nitrate-400. Rødbeter kan hjelpe for å forbedre oksygenopptaket. I tillegg spis godt før du tar testen, ha også med banan, nøtter, powerrade som rask næring innimellom. Lykke til!
  7. På løpetesten: får du vite rundetider/ antall runder slik at du kan tilpasse deretter?
×
×
  • Opprett ny...