Gå til innhold

Opptak23

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Opptak23

  1. Håper det holder til Bodø🤞🏼Jeg har selv 50.5, med mulighet for 5.1 eller 51.5 etter eksamen tidligere i uka. Har også søkt alle 3 steder.
  2. Grattis! Hva har du i snitt og har du søkt alle 3 steder?
  3. Ser fra opptaksrapporten fra 2023 at 69 stk meldte seg på fysisk men ikke møtte opp, og at det var 171 stk som ikke bestod tester totalt i Oslo og Bergen. Lurer på tallene på hvor mange som er igjen i år etter fysisk og egnethetsvurdering, da vi var såpass få søkere som var igjen allerede før fysiske tester.
  4. Interresant at det er flere som ikke møter opp. Var det på min pulje også. Kan jeg spørre hva du har i snitt?😊Gratulerer med bestått fysisk!
  5. Jeg sendte mail til opptak i går og spurte, og en veldig snill dame ringte meg opp og sa at alt var i orden heldigvis!
  6. Noen som røyk som jeg så i dag, typ 3-4 stk av det jeg så på min pulje. Kan være fler da jeg ble ganske tidlig ferdig
  7. Å nei😭Nå blir jeg stressa for om det ikke er registrert at jeg har bestått. Men de som satt i gangen av instruktører da jeg gikk sa ingen ting annet enn å vise meg hvor jeg skulle gå ut. Men i svømmehallen sa instruktøren gratulerer med bestått og lykke til videre i opptaket til gruppa mi. Kanskje hun kvitterte oss ut da?
  8. Var på fysiske tester i dag og bestod alle øvelsene. Er det noen som har vært på opptak og vet om man må kvittere seg ut på noen måte når man går for å «bekrefte» at man har bestått alt? Da jeg var ferdig ble jeg vist ut hvor jeg skulle gå, og kom på når jeg kom hjem ble jeg stressa for om jeg plutselig burde ha snakket med noen av instruktørene eller leder for opptaket før jeg dro🥹
  9. Ligger begge vitnemålene inne på samordna opptak, så velger de det som gir deg best snitt. Har selv snakket med de om dette tidligere i år da jeg har tatt opp fag over flere år og lurt på det samme😅
  10. Har du kontaktet den videregående skolen du gikk på før, etter du forbedret karakterene som privatist? (regner med at du tok som privatist). Da bytter de ut den gamle karakteren med den nye om du informerer om at du har forbedret karakteren og ønsker å bytte den ut med gammel karakter.
  11. Ja, har jo gjort det samme..men nå blir jeg redd 5.1/5.2 ikke vil holde i Bodø i år🥺
  12. Virker som det er en del med høyt snitt, her inne hvert fall🙄
  13. Hvordan gjør folk det mtp hybel/kollektiv? Skummelt å stå i siste liten om man kommer inn å måtte finne seg et sted å bo. Men føles samtidig rart å skulle begynne å titte på finn osv. Ser at noen allerede har søkt bolig hos student i nord.
  14. Tenker det er fordi det er få søkere? Håper det betyr at snittet kan synke litt i år..men man vet aldri!
  15. De har ikke sett på egnethetsvurderingen enda. Alle som dekker opptakskravene og har sendt inn dokumentasjonen de skal fikk innkalling til fysiske tester i år😊Var sånn da jeg søkte i 2022 også. Egnethetsvurderingen ser de på etter fysiske tester..Kan vel komme av at det var få søkere at det ikke ble noe poenggrense til fysisk i år?
  16. Tror dere snittet blir over 5 for å komme til fysiske tester i år?🫣
  17. Hvor mange som blir innkalt til utvidet er ikke et bestemt antall, det varierer fra år til år. På phs sin nettside står det at om du blir innkalt til utvidet intervju, blir du varslet innen 10.juni!
  18. Noen som har tatt testene? Hva var spørsmålene på videointervjuet?
  19. Har fortsatt ikke fått noe🥺Noen som har fått?
  20. Jeg søker for 3 gang. Har nå 50.5 i snitt, og har to eksamener til våren som forhåpentligvis tar meg til 5.2. Jeg har søkt alle 3 steder!
  21. Ble ikke fysisk på meg heller, søker for andre gang i år..kom hele veien i fjor men snittet tok meg da også. Føler med deg, en tung beskjed å få😞
  22. Jeg fikk mail kl.17.14 av de i fjor angående fysisk🤞🏼Men de skrev ettermiddagen i meldingen angående intervju også, og den kom 12.27🙈Spent!!!
  23. Noen som har fått mld angående fysisk enda?
×
×
  • Opprett ny...