Gå til innhold

Anony m

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Anony m

  1. Jeg har søkt, og står vel i mailen når fristen er for å svare. Også kan man si den opp innen 24.juli dersom man ikke får studieplass. Mange svar å få på studentinord sine nettsider
  2. Nei du får en forklaring på alle testene før de starter, så trygt å klikke seg inn. Tror det var den deduktive testen du får svar på med en gang om svaret er riktig eller ikke. Den andre får du ikke noe svar.
  3. Nei enda ikke fått. Muligens de sender ut etter arbeidsdagen så i 15-16 tiden😌
  4. De skal komme i dag. Det står på phs sine nettsider. Så det kommer nok ila. dagen!
  5. Gå inn på se søknad og trykk på poeng, så kommer det opp
  6. Fra året du fyller 20 får du alderspoeng. 20 år - 2 poeng 21 år - 4 poeng 22 år - 6 poeng 23 år - 8 poeng du er vel 20 nå, så da vil du ha 52 konkurransepoeng:)
  7. Hvis jeg kommer inn, blir jeg nok å kjøre nedover i starten av helga. Greit å ha noen dager før skolestart tenker jeg, så 10. høres veldig fornuftig ut!
  8. Nårtid søkte du på studentboligen?
  9. Ahh, kanskje man må ha litt is i magen og håpe på at man får tildelt plass der etterhvert.
  10. Jeg har, men ikke fått tildelt noe enda😟 har du fått plass?
  11. Hvis du leser litt lengre opp så var det noen som hadde ringt å hørt om alle avslagene var sendt ut, og det hadde de bekreftet. Så vil tro alt er sendt ut da!
  12. Står at hovedopptaket er 20.juli på phs sin nettside, men tipper det kan komme mellom 17-20.juli. Må nesten bare vente i spenning😭
  13. Ikke frekt å spørre om. De to første årene hadde jeg ikke gode nok karakterer, og i fjor besto jeg ikke egnetheten. Har alltid vært litt stille av meg, så ble litt for passiv og fikk ikke sagt det jeg ville si, så da sa det seg selv at jeg ikke viste fram nok til at de kunne ta meg med videre. Det har styrket med dette året da jeg har trent mye på det jeg var dårlig på i fjor.
  14. masse lykke til i dag! Og drømmen ryker ikke. Er det virkelig politi du vil bli så er det bare en ting som gjelder, og det er å aldri gi opp. Jeg er selv på mitt 4. forsøk på å komme meg inn. Så har man en drøm og et ønske så er det bare å heve hodet og jobbe mot å komme inn!!
  15. Ja var sånn jeg også mente at det var. For tror de bare kaller inn de som de er usikre på. Kan jo være noen som de er helt sikre på at ikke vil bli funnet egnet. Men ikke vet jeg..
  16. Åja, men da har jeg lest feil, beklager😯
  17. Nei, da har de innkalt de som di er usikre på. De som di er sikre på ikke vil være egnet vil uansett få avslag i starten av juli. Dersom man ikke får noe innen starten av juli, kan man anse seg som egnet.
  18. Ha med litt ekstra energi i form av mat/energibarer. Og husk å drikk vann!! Utrolig tørr luft i gymsalen hvertfall og genert bare viktig å drikke nok vann.
  19. Grattis!! Har også Bodø på første, har 50,5 så håper det holder🤞🏼 hva med deg?
  20. Ja man får ca. 10 min å varme opp før det settes i gang. 4 og 4 i puljer så de som ikke er blant di første får jo litt lengre tid å varme opp. Jeg fikk bortimot 30 min oppvarming.
×
×
  • Opprett ny...