Gå til innhold

Maria LL

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Maria LL

  1. Noen som vet hvordan fadderuken har pleid å sett ut for politistudenter, og er det noen særlige forskjeller mellom de ulike studieplassene?
  2. Jeg har tatt et årsstudium som skal gi med 2 ekstrapoeng, men får ikke sensur før 4. juli. Jeg har hørt fristen for å sende inn ekstra dokumentasjon er 1. juli, vet noen hvordan dette funker?
  3. Til dere som har blitt innkalt til utvidet intervju, kanskje det er litt personlig men var det noe dere følte dere gjorde «dårlig» eller som de hadde en grunn til å stille spørsmål ved? Følte det gikk ganske greit på alle testene online, men likevel litt stresset for å bli innkalt forresten masse lykke til!
  4. Tusen takk! Rekkefølgen var: høy/lav bom, benk, løping, undervannssvøm, dykk og 100 meter svøm til slutt:) I min gruppe på 4 bestod alle, men siden jeg var først var det vanskelig å få med meg om andre puljer sto eller ikke, vet kun om en som strøk.
  5. Jeg bestod forresten!!😄 om det gir deg en indikator så møtte jeg opp 12:30, jeg var aller første pulje og var ferdig skiftet og ute 14:30 ish:)
  6. Har fysiske tester nå om halvannen time!! Veldig stresset, men krysser fingrene. Masse lykke til til dere andre som også skal ha fysiske:)
  7. For de som evt også lurte, så er dette svaret jeg fikk:) «Ja, så lenge spirometriundersøkelsen din er godkjent og opptakslegene har vurdert at du dekker de medisinske kravene, så kan du bruke ventolin om du blir kalt inn til de fysiske testene.»
  8. Hei! To spørsmål: Vet at neseklype ikke er tillatt, men er det lov å holde seg for nesen i dykk og undervannssvøm? Er det lov å bruke astmamedisin før opptaksprøver? (Har svak astma men spirometri er godkjent) Er det evt en måte for de å finne ut om man har brukt det?
×
×
  • Opprett ny...