Gå til innhold

magicchild

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

magicchild sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sjekk www.trustedpilot.com hvor mange som er misfornøyd med dem, men tror hele apparate er korrupt, fra levering til verkstedet
  2. Jeg prøver, de vil ha den sendt til verkstedet...der har den vært. Men siden dumme meg prøvde alt, tok jeg ut den inne bygde batteriet, knakk en plastik bit på coveret og de sa den var totalt vrak og utenfor garantien. Så...jeg har tenkt og prøvd ALT, for har litt peiling og den er ikke til å redde. ....
  3. Samme skjedde på Vinterbro, fikk en telefon uten lader og boks...
  4. Well if u mount it outside the box, to exaggerated as i can say it, heat wont be that warm there... anyone tried this? Har noen den casene med gpu på siden til 2000kr?
  5. Noen ganger lurer jeg på om AMD som erklæres i vesten , BØLLER, pris krig er ikke pris krig når de ABSOLUTT må ha hlye priser...for å være Norge. Hahahaha vi tok valget fra dem. Synker hovedkort prisene kommer ikke hovedkortene ut i Norge....sux. .
  6. NetOnNet har gitt meg en ødelagt data. For å forklare ting på forhånd, der jeg bor har mange nøkkel til leiligheten min... Fikk beskjed om å se etter retur på pakken, "noen er det feil på og de selges" . Pakken, den var borte, bare noen dager selvfølgelig - for der havnet den på gulvet mitt midt i stua og jeg vet noen tok den dit. Det verste er at dette må skje flere? Starter fuckings aksjon!!!! Kripos er dere på saken ang spesielt disse to..leser om NetOnNet på trustedpilot.com de gjør seg inne PENE Nå sitter banken med avtale med meg...de har fryst den sa de. Vet ikke om de er klar over disse AKSJONENE de gjør som er i strid med loven. ASUS de mente det var en produksjonsfeil men sendte den på verksted og den hadde ikke blitt totalt ødelagt som de skrev i rapporten. 1 plastbit hadde falt av...og den festet de igjen. Jeg mener NetOnNet skylder meg en data eller få gjelda mi sletta..den har vært overalt og mye mistenker her mot kriminelle handlinger... salg av ødelagt gods.
×
×
  • Opprett ny...