Gå til innhold

fuzzy76

Medlemmer
  • Innlegg

    350
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

3 182 profilvisninger

fuzzy76 sine prestasjoner

198

Nettsamfunnsomdømme

  1. En matoppskrift er ikke det, men en database av oppskrifter vil være det. Åndsverksloven nevner spesifikt databaser, og det var dette som rettspraksis.no ble dømt for når de publiserte data fra lovdata.no
  2. Artikkelen ble endret etter min kommentar. Den opprinnelige artikkelen inneholdt den nøyaktige formuleringen jeg siterte.
  3. For noe svada. Det er selvfølgelig umulig å verfisere anslag for falske brukere på noen som helst fornuftig måte, og det vet både Musk og hans folk. Dette er en tynn suppe for å trekke seg fra handelen fordi han har innsett at forretningsavgjørelser ikke bør tas når man er høy som en værballong og deretter annonseres på Twitter.
  4. At rektor legger feil vedlegg i en melding er da ikke "svikt i skoleappen Vigilo", Digi.
  5. Dette er jo tull, Thunderbird kommer ikke egentlig til Android slik man vanligvis ville tolket et slik utsagn. Thunderbird-teamet som hittil ikke har hatt folk nok til å gjøre noe særlig med sin eksisterende klient har tydeligvis enten bestemt seg for, eller fått beskjed om, å lage en ny e-postklient for Android basert på noe som ikke ligner sluttproduktet de er ute etter. Mozilla ser ikke ut til å ha noen plan lengre, men jobber etter innfallsmetoden.
  6. Se til musikkbransjen. Forestill deg at du måtte abonnere på en streamingtjeneste for hvert plateselskap. Høres det bærekraftig ut?
  7. Derfor skjønner jeg ikke ryktene som sier at Apple har tenkt å droppe minien fra lineupen...
  8. Argumentet "ingenting å skjule" er så utdatert og håpløst at det er flaut å se det i bruk. Har du gardiner hjemme fordi du har noe å skjule? Eller lukker du døra på toalettet fordi du holder på med noe du vil skjule? Privatliv og personvern har ingenting med å ha noe å skjule å gjøre. Litt som at identitetstyveri *heller* ikke har noe med å ha noe å skjule å gjøre.
  9. Men den eneste jeg har sett gi dette rådet er direktøren i Norkart, og han har ikke slikt som sitt område. Her burde man spurt en personvernekspert, for dette rådet virker overdrevent.
  10. Eh... det var ikke kunder. Det var alle som eide eiendom ihele Norge. Dette er jo rett og slett feil. Du må legitimere deg med personlig oppmøte eller bankid. Kan ikke bedriften dokumentere dette, har de ikke et krav de får innkrevd.
  11. En Remarkable uten automatisk sync har jeg vanskelig for se at mangle klarer seg fint med. Helt siden jeg først leste om Remarkable har jeg tenkt at denne ville jeg ha, for sync kom nok som softwareupdate etterhvert. Men som abonnement? Ikke sjans. Jeg er glad jeg ventet, for å si det sånn.
  12. Synd de har gått over til en modell hvor jeg må betale på en abonnementstjeneste for å få full funksjonalitet i den innebygde softwaren. Jeg gikk rundt og ønsket meg en Remarkable frem til da.
  13. Jeg tror det kommer en "verdens største SSD" hvert år...
  14. Garmin Vivomove Style kan mye av det samme. Fordelen med den er at den har større smartskjerm og dermed litt mer anvendelig funksjonalitet på skjermen. Ulempen er at den har rundt 2 dager batteritid.
×
×
  • Opprett ny...