Gå til innhold

Irrelevant99

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Irrelevant99

  1. Noen som vet om det er mulig å få vite hvordan man gjorde det på pc-testene? Tidligere år har man vel fått tilbakemelding som tilsier hvordan man gjorde det i forhold til gjennomsnittet
  2. Jeg har over 60 konkurransepoeng og har ikke blitt innkalt til utvidet intervju. Tror dere jeg med sikkerhet kan regne meg som «inne»? Eller er det fortsatt noe som kan ødelegge? Regner med at om det hadde vært noe galt med legeerklæringen så hadde jeg hørt det tidligere? og om man ikke ble innkalt til utvidet intervju så skal vel det bety at man ble funnet egnet?
  3. Mener en på fysiske tester sa at ca halvparten blir innkalt til utvidet intervju🤷🏼‍♀️
  4. Noen som har noen siste liten tips til løpinga? På dette punktet håper jeg mest at motivasjonen og viljen kan gjøre opp for min middels kondis😅
  5. Ja ikke sant!.. Hvis jeg utfører det likt som hu på videoen og ikke får godkjent, kommer det til å friste å ta en «Karen», som i å ta frem videoen og klage. For det er jo faktisk dårlig i så fall. (Ja jeg er ikke så sterk, så sånne marginer teller mye😅)
  6. Har du sett instruksjonsvideoen for øvelsen? Vil ikke si at bommen treffer øvre del av brystet der. Hvordan gjorde du det i forhold til jenta på videoen? og er det sånn at de ber deg utføre øvelsen uten å si noe først, for så å ikke gi godkjent pga teknikk? Altså får man mulighet til å rette på teknikken eller gir de ikke godkjent uten at man får prøvd riktig teknikk, hvis man utfører det litt feil? Må være kjipt om får ikke godkjent fordi man ikke var klar over at teknikken ikke var riktig..
  7. Noen som har vært på opptak som kan si om hvor strenge de er med hvordan man utfører lav bom. Ser for eksempel at på instruksjonsvideoen så ligger jenta på en sånn måte at armene har litt vinkel opp til bommen, altså ikke loddrett. Jeg merker veldig stor forskjell på om jeg ligger typ rett under bommen og har armene rett opp, kontra om jeg har kroppen litt «forbi» bommen, sånn at armene får litt vinkel. Er altså litt redd for at jeg kan ryke kun på grunn av små forskjeller i posisjonering😅 og blir bommen justert etter høyde (eller det vil si lenge på armer)?
  8. Noen som har noe formening om det er best å utføre dykk med eller uten linser?
  9. Tror det er meningen at man skal synes den er litt vanskelig
  10. Et spørsmål angående løpetesten; det er ikke noe i veien for å ta knærne i bakken før man går ned på mage? Jeg har gjort dette selv, men ser at jenta på videoen til testen går veldig «rett ned» på mage.
  11. Jeg trener overkropp 2-3 ganger i uka, og inkluderer/tester bomhev (eller en versjon av det da) hver tredje økt. Så gjør ikke så mye spesielt rettet mot bomhev, men fokuserer på å øke styrken i overkroppen generelt.
  12. Personlig så bestemte jeg meg for å bli politi for bare noen måneder siden. Jeg har alltid synes det høres veldig spennende ut, men tenkt at jeg ikke er barsk, fysisk sterk eller autoritær nok. I senere tid har jeg funnet mer ut at det jo er mye mer innenfor politiyrket enn fysisk styrke og alt det actionfylte. Det actionfylte høres absolutt spennende ut, men min hovedmotivasjonen ligger i det medmenneskelige, altså samtaler, hjelpe folk, fikse konflikter, bistå folk i krise osv. Jeg tenker per nå at jeg helst ikke vil jobbe «ute i gata», men mer innen etterforskning, prosjekter, fagutvikling osv, gjerne i Kripos eller PST. Jeg har snart en mastergrad fra et samfunnsvitenskapelig felt som jeg håper vil hjelpe meg. Når det gjelder hva som er de viktigste egenskapene til en polititjenesteperson er, så tenker jeg at det generelt er viktig med god kommunikasjonsevne, god moralsk sans, rettferdighetssans, god forståelse (for flere sider av én sak) og ikke minst omsorg.
  13. Jeg er også 99:) snittet mitt er ca 6,1 (med alt av tillegg), så hos meg står det kun på de fysiske testene og egnethetsvurderingen. Er fra naturens side bygget veldig svak og har dårlig kondis, så er i gang med å trene hardt mot de fysiske opptakene, så håper jeg at det holder😬 Tviler på at alder har så mye å si der. Tenker at akk i politiyrket er det bare en fordel å være moden. Hvis du i tillegg har gjort noe relevant i tiden før utdanningen så er det supert.
  14. Hei! Jeg lurer på hvor mange man tar løpetesten sammen med? Altså løper samtidig med? Er det gutter og jenter i samme løpepulje?
×
×
  • Opprett ny...