Gå til innhold

1999ffg

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av 1999ffg

  1. Noen som går phs og har med seg hund hjemmefra? Var det vanskelig å finne leilighet som tillater dyrehold?
  2. Godt og høre! Er akkurat ferdig med en annen bachelor, men er politi jeg egentlig alltid har ønsket å jobbe som😄. Som skrevet over mangler jeg noen poeng for å komme inn, og følte jeg fikk "dårlig" tid på å ta en ny bachelor. Men kjekt å høre at det er folk i alle aldre på studie!
  3. Jeg tar opp naturfag sf og matte 2py nå i vinter. Tenkte å ta opp matte 1py og nynorsk + bokmål skriftlig til vår. Er noen kjipe vg2 karakterer som drar snittet mitt skikkelig ned, men der har det kommet nye reformer så de fagene er det ikke mulig å ta opp.. hvilke fag tar du opp? Og skal du ta opp noen til våren? Ser jo at eksamenene om våren holdes i mai, og det er vell da intervjuet også holdes. Jeg la også merke til hvor lite aktivitet det er i forhold til 2021.
  4. Jeg holder på å ta opp fag, og håper jeg klarer å vippe det til litt over 5, men er vanskeligere enn hva jeg trodde. Har også et lite håp om at snittet muligens synker enda litt🤞🏼
  5. Hvor gamle er dere som søker i 2023? Jeg blir selv 24 år (født i 99), men er ikke sikker på om jeg klarer å få høyt nok snitt til våren for å komme inn. For øyeblikket har jeg 4,93 med alle tilleggspoeng. Skulle jeg ikke kommet inn pga snitt, eller vært uheldig og røket på en av testene, er det for gammelt å søke når man er 25? Ikke mtp for gammel for utdanningen, men blir du mindre attraktiv når du skal søke jobb og er nyutdannet som 28 åring?😅
  6. Kan det være sammenheng med lite aktivitet i tråden så er det færre som ønsker å søke phs i 2023? Og vil noen utdype litt hvordan intervjuet er? kan det påvirke negativt om man er nervøs i forkant?
×
×
  • Opprett ny...