Gå til innhold

Martinb

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Martinb sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, trivdes veldig godt med arbeidet og var på vei for å ta et fagbrev til før jeg be tvunget til å bytte yrke. Har helt klart vurdert muligheten du snakker om, men har ikke funnet noe som kan passe. Må dessverre ha en kontorjobb
  2. Takk for flott svar! ingen goder og det er vanlig 8 timers dag på kontor. Trives litt med det siden det ikke er noe dødtid til å overvåke klokka, men godt stykke unna drømmejobben. Begynte å jobbe der i frykt for å sitte hjemme og det var bare den jobben jeg fann som kunne passe i min situasjon. Men er fortsatt aktiv jobbsøker!
  3. Er utdannet automatiker, men grunnet helse måtte jeg skifte til en kontor jobb. Jobber mest med bilderedigering i Photoshop og indesign, men også alt annet som måtte dukke opp som arbeid på hjemmesidene. Har ikke jobbet med det lenge og ingen utdanning til dette, men lærer veldig fort og har derfor fått mer og mer å gjør. Ser hele tiden etter nytt arbeid, men grunnet jeg ikke kan stå i arbeidet jeg er utdannet for så er det ikke så lett.
  4. Takk for svar! Føler selv jeg er verdt mye mer for firmaet
  5. Jeg jobber nå som grafisk designer, men er utdannet til noe annet. Er 30 år gammel nå og har jobbet i andre firmaer siden jeg var 15år. Lønnen jeg får nå er 150kr timen, og jeg fikk 140kr timen i butikk når jeg var 15 år gammel. Mitt spørsmål er da om dere ville godtatt en lønn på 150kr timen?
×
×
  • Opprett ny...