Gå til innhold

Robin Fenty

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Robin Fenty

  1. Pcen har ikke skrudd seg av på tre dager nå, så problemet er løst! Tusen takk for alle gode tips!! Dere er hverdagshelter. Spesielt Unni på IT sitt tips slo an! Æ har ikke sovve i natt heller! Hils Osco!
  2. Jeg finner Acer care center, skal følge med der også fremover.
  3. Takk for god hjelp! Jeg skal oppdatere tråden med hvordan det går fremover.
  4. Jeg spiller for det meste CS og League og har aldri merket noe feil på skjermen eller slike streker som du beskriver, heldigvis!
  5. Det som skjer er at skjermen blir helt svart. Det kommer ingen "starter på nytt" tekst. Jeg mener at i begynnelsen, så slo den seg rett av og etter 2-3 sekunder, så startet den på nytt, så det gikk veldig fort. Men i den siste tiden, så skjer det samme, foruten at den starter på nytt igjen. Jeg har prøvd å vente ca 1 minutt på at den skal starte igjen (Lyset på maskinen er på og vifta går etter at skjermen går i svart), men jeg må da fyskisk trykke på av/på knappen til pcen, slik at den skrur seg av, og så trykke på nytt for at den skal starte opp igjen.
  6. Jeg så ikke denne før jeg hadde lastet den ned. Lastet ned hele sulamitten 😕
  7. Nå har jeg gjort alt dere har foreslått, bortsett fra memtest86 som etter hva jeg forstår jeg trenger en USB minnepenn til? Prøver pcen noen ganger nå for å se om det hjelper, så skal jeg forsøke å oppdatere tråden etter hvert. Tusen takk for gode svar sålangt!
  8. Her er versjonen jeg fant ut av at jeg har : BIOS: R01-A1 Noen som vet om denne bør erstattes?
  9. Jeg hadde ikke siste driver versjon: Lastet den ned nå, takk!
  10. Ser ut som om dette kun er at PCen ikke starter kjapt opp igjen av en eller annen grunn? Klarer ikke se at dette er grunnen til at den skrur seg av.
  11. Jeg gikk inn på eventviewer. Ser ikke lovende ut ref tidligere svar: Noen som kan oversette den siste der? o0
  12. Jeg tenker også at det er rart at det aldri skjer når jeg er i et spill. Skal forsøke å ha taskmanager oppe neste gang for å se. Jeg har sjelden eller aldri mer enn 5-6 faner oppe samtidig, bruker chrome. Finnes det en "logg" eller lignende hvor man kan se hva pcen foretar seg? Og på den måten se om noe er galt? Muligens jeg spør litt dumt, men. Kan det være strømforsyningen som ikke tåler utstyret? Det er det jeg får av svar når jeg prøver å google.
  13. Hei! Min første post her, "so bare with me". Jeg kjøpte en PC hos Elkjøp i oktober 2021. Det er en Acer Predator Orion 3000-630 stasjonær PC. I7/16/1024/3060TI Helt fra begynnelsen så har pcen fungert veldig bra når jeg er ingame i forskjellige spill. Problemet er når jeg avslutter spillene, så skrur pcen seg av helt tilfeldig. I begynnelsen så startet den på nytt med det samme, men nå i det siste så står den med lysene på og vifta går, men skjermene blir svart. Jeg kan vente opp til 1 minutt før jeg må trykke på på/av knappen og slå den helt av, før jeg skrur den på igjen. Det skjer ALDRI når jeg er ingame, kun når jeg er i feks nettleser osv. Jeg får ingen forvarsel før det skjer, ei heller når jeg starter den på nytt at det er noe feil. Dette skjer hver gang jeg bruker den, 3-4 ganger på en kveld. Det er mulig å bruke pcen helt fint, men irriterende som fy. Jeg snakket med elkjøp og de forteller meg at den må sendes inn i 4 uker og formateres osvosv. Det er jeg ikke så lysten på.. Er det noen her inne som kan tenke seg hva det kan være? Og evt hvordan fikse det? Dersom dere mangler noen info eller bilder etc så oppdaterer jeg så fort jeg kan! Tusen takk for alle svar
×
×
  • Opprett ny...