Jump to content

Robin Fenty

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Pcen har ikke skrudd seg av på tre dager nå, så problemet er løst! Tusen takk for alle gode tips!! Dere er hverdagshelter. Spesielt Unni på IT sitt tips slo an! Æ har ikke sovve i natt heller! Hils Osco!
 2. Jeg finner Acer care center, skal følge med der også fremover.
 3. Takk for god hjelp! Jeg skal oppdatere tråden med hvordan det går fremover.
 4. Jeg spiller for det meste CS og League og har aldri merket noe feil på skjermen eller slike streker som du beskriver, heldigvis!
 5. Det som skjer er at skjermen blir helt svart. Det kommer ingen "starter på nytt" tekst. Jeg mener at i begynnelsen, så slo den seg rett av og etter 2-3 sekunder, så startet den på nytt, så det gikk veldig fort. Men i den siste tiden, så skjer det samme, foruten at den starter på nytt igjen. Jeg har prøvd å vente ca 1 minutt på at den skal starte igjen (Lyset på maskinen er på og vifta går etter at skjermen går i svart), men jeg må da fyskisk trykke på av/på knappen til pcen, slik at den skrur seg av, og så trykke på nytt for at den skal starte opp igjen.
 6. Jeg så ikke denne før jeg hadde lastet den ned. Lastet ned hele sulamitten 😕
 7. Nå har jeg gjort alt dere har foreslått, bortsett fra memtest86 som etter hva jeg forstår jeg trenger en USB minnepenn til? Prøver pcen noen ganger nå for å se om det hjelper, så skal jeg forsøke å oppdatere tråden etter hvert. Tusen takk for gode svar sålangt!
 8. Her er versjonen jeg fant ut av at jeg har : BIOS: R01-A1 Noen som vet om denne bør erstattes?
 9. Jeg hadde ikke siste driver versjon: Lastet den ned nå, takk!
 10. Ser ut som om dette kun er at PCen ikke starter kjapt opp igjen av en eller annen grunn? Klarer ikke se at dette er grunnen til at den skrur seg av.
 11. Jeg gikk inn på eventviewer. Ser ikke lovende ut ref tidligere svar: Noen som kan oversette den siste der? o0
×
×
 • Create New...