Gå til innhold

Oslogutt12

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Oslogutt12

  1. Flere som ikke får til å melde seg opp til «PATRULJE01» inne på StudentWeb når man skal semesterregistrert seg? Jeg får bare opp «ingen ledig plass»…
  2. Noen som flytter til Stavern den 12. eller før? Bare lufter en tanke, men om nok folk er med, kunne det jo vært hyggelig å kanskje møtes på lørdagen før skolestart og tatt en øl eller noe?😅
  3. https://www.politihogskolen.no/for-studenter/regelverk-innholdet-bachelor-politiutdanning/innholdet-bachelor-politiutdanning/
  4. Var sånn ifjor også. Hvorfor har jeg ikke noe godt svar på.
  5. Kom også inn i Stavern. Har reservert meg et rom på soldathjemmet. Mange kollektiver og boliger nærme skolen som allerede er fulle. Jeg venter på svar fra en bolig jeg sendte melding på, om det er fult der så blir det soldathjemmet på meg. Virker som et fint sted.
  6. Jeg har😄 Var vel bare to rom igjen sist jeg sjekka. Så er en del andre som også har det.
  7. Rett utenfor Oslo. Stavern, Oslo, Bodø.
  8. Noen tidligere studenter som vet om det er noen boliger/leiligheter i Stavern man burde styre unna? Blitt advart om en utleier som er veldig lite grei. Så hadde vært greit å vite om det er noen fler.
  9. Er det risky å reservere/«booke» en leilighet nå før man får svar fra samordna opptak?. Har 1,9 poeng høyere enn det var i fjor🤔
  10. Fikk inntrykk av at veldig få røyk på det fysiske. Når jeg var det kanskje 1-2 som røyk, var til og med veldig mange som ikke skulle bestått, som besto siden instruktørene var for snille. Så sikkert veldig variabelt.
  11. Om man går ut ifra at å stige kraftig er ganske likt som snittet under korona. Så er det absolutt bra nok for Stavern. Har følt meg relativt trygg på at jeg kommer inn i Stavern med 53.3, frem til jeg hørte dette...
  12. Kan vel umulig stige mer enn det gjorde under korona når det ikke var fysisk opptak…
  13. Hva tror du stige kraftig betyr? Mer enn 2 poeng liksom?
  14. Men ja, står på nettsiden «Alle søkere må gjennomføre digitale tester og videointervju. Ingen blir vurdert som «ikke egnet» kun utfra hvordan de gjør det på de digitale testene og videointervjuet – for søkere som nemnda er i tvil om vil det alltid avholdes et utvidet intervju.» Så mye mulig han sa feil.
  15. Var det jeg også trodde. Men han hoved instruktøren på de fysiske testene i Oslo sa at man kan bli funnet ikke egnet bare av de pc-testene og videoene man tok. Og at det er folk som ikke vil bli innkalt til teams intervju som ikke er egnet.
  16. Søkte alle 3. Stavern som nr1:D Har 52 i snitt.
  17. Tror alle de er usikre på blir innkalt til teams intervju i juni. Vis man ikke blir innkalt er man egnet. De som blir innkalt til teams intervju får vite det første uka i juli. Mulig jeg tar feil men var ivertfall sånn jeg forsto det
  18. Ikke så altfor sikker på det. Nå til dags er det ekstremt mange som er utrolig komfortable foran at kamera, men ikke aner hvordan man skal snakke til folk i virkeligheten. Og mange som er veldig flinke til å samhandle med andre mennesker, men er helt talentløse foran er kamera. Vil tro hvem som er hva vil være vanskelig å si av å se på 5 ferdiginnspilte videosnutter. Ifjor var det i tillegg til intervjuet en gruppe oppgave på 40-50 minutter hvor 8 pers måtte samhandle og samarbeide med hverandre. Der var det veldig lett å se hvem som var altfor sjenerte, hvem som aldri lot andre komme til og hvem som var gode på samarbeid. Personlig tror jeg det er en bedre måte å se hvem som er egnet på. Men, jeg kan ta feil, plutselig funker dette nye opptaket veldig veldig bra. Så skal ikke si noe sikkert;)
  19. Spørsmålene var greie nok å svare på. Men følte det var sykt rart å snakke til en skjerm istede for en faktisk person. Vil jo også anta man får et mye bedre inntrykk av hva slags person en er om man faktisk møter dem i person enn om man ser en video av noen snakke.
  20. Er det slik at alle de opptaksnemnda er usikker på, blir kalt inn til teams intervju. Eller merker de folk som ikke egnet ut ifra testene og det video intervjuet også?
  21. Hovedsaklig til typ tidligere studenter. Er det nok tid å finne en studentbolig/hybel i perioden mellom man får vite om man kommer inn, til studiet starter? Er vel under en måned mellomrom, og har inntrykket av at det er relativt dårlig tid… Med tanke på hvor mye opp og ned snittet har gått de siste årene er det svært vanskelig å forutsi hvor man kommer inn, så bør jo vente til man vet med sikkerhet.
  22. Tror dere det holder med 51.3 for å komme inn neste år?
×
×
  • Opprett ny...