Gå til innhold

Gardena Robotklipper.

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gardena Robotklipper. sine prestasjoner

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Å gå ned i vekt handler om at man må innta færre kalorier enn man forbruker, da er det viktigere å tenke over _hva_ man spiser enn hvor ofte. Spiser man veldig mye grønnsaker (uten olje, dressing, osv.), så kan man spise mye mer (eller oftere) enn om man pøser på med dressing/olje. Ofte kan man erstatte produkter med mindre kalorier, uten at det går ut over mengden mat. Det går ann å spise magert pålegg (kokt skinke, spekeskinke uten fettrand, osv), og man kan bytte ut oster (både faste og smørbare) til de variantene med mindre fett. Det samme gjelder pølser til middag, leverpostei, salami , servelat, osv. Har man smørepålegg på brødskiva kan man droppe smør. Velg de magrere meieriproduktene og evnt. syltetøy med lite sukker. Bare det å bytte ut de fete(re) variantene med magrere alternativer kan være nok til at man går ned i vekt. Man kan spise mye slangeagurk, tomater, bladsalat, kinakål, osv. selv om man skal ned i vekt. Olje, dressinger, majones, osv. kan være nok til at vekta står stille eller øker. Skal man lage eggerøre/omelett så kan det gjøres uten fett i steikepanne med slippbelegg (f.eks.teflonbelegg) . Det handler mye om å lære seg hva kalorier er. Behøver ikke nødvendigvis å spise mindre, kan bare spise magrere mat.
  2. Unner ingen kamper om verdier og penger, har vært i det selv og det er ødeleggende.
  3. Takker for tilbakemeldinger, fant litt mer ut av det på en nettside 🙂 https://www.forretningsjuridisk.no/2015/12/20/passivitet/ https://jusinfo.no/avtalerett/avtaleinngaelse-utenfor-avtalelovens-kap-i/dereliksjon-og-passivitet/
  4. Har du et treningssenter i nærheten der du kan få råd og veiledning fra en personlig trener ? Kan være greit å ha det i begynnelsen til du finner ut hva du liker å trene, hvor mye intensitet, osv. Vil anbefale deg å droppe kosttilskudd hvis ikke legen din anbefaler deg å bruke det. Jeg tror matlysta kommer med lystbetont trening og samlivsbruddet kommer litt på avstand. Kanskje du kan invitere unga med på trening som familieaktivitet (hvis de ikke er for små, og har lyst) med pizza eller burger etterpå når du har dem ?
  5. Hvis de bare ringer på og stikker, uten å begå noen form for hærverk, så er det ganske uskyldig... det gjorde jeg som liten også. Satt bak PC-skjermen på datarommet i går da jeg observerte to guttunger utenfor på sparkesykkel. Da det ringte på, så bare reiste jeg meg opp, banka på vindusruta og gliste 😄 De to guttungene hadde det travelt med å komme seg videre 😄
  6. Hei. Når kan man si at passivitet inntreffer så noen mister retten til en gjenstand, eiendom, osv. ? Det finnes visst ikke noe klarer regler for det, så vidt jeg forstår. Hvis man er uenige f.eks. om en pengesum, det er advokater inni bildet på begge sider og den ene advokaten lar være å svare på et tilbud/forslag til løsning i ett til to år, inntrer passivitet da, selv om foreldelsesfristen ikke har inntrått ? Hvis noen har en eiendom sammen i mange år , den ene dør og de andre sameierne plutselig krever penger som den avdøde ikke har betalt. Inntrer passivitet da ? Det finnes ingen skriftlig avtale , så man har bare det de andre sameierne sier. De står oppført med like stor eierandel i alle år. Man kan selvsagt avvise hele kravet. Eller, man vil i en sårbar situasjon stole på sameierne og godta et krav..... og så ombestemmer man seg og sier at man vil ha dokumentasjon på kravet først. Kan man da bruke Passivitet-regelen siden de andre sameierne ikke har krevd noe fra den avdøde da den levde , og saken er flere år gammel ? Noen som vet når passivitetsregelen inntrer rettslig ? Å lese seg til det er vanskelig fordi det ikke står så mye klart om det (mulig et bedre lovverk må på plass? ).
×
×
  • Opprett ny...