Gå til innhold

hnb20

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av hnb20

  1. Har selv 52.7, men skjønner godt hva du mener. De aller fleste tror/håper at snittet vil gå ned til nærmere der vi var før Covid-19, men kanskje ikke helt ned til snittet i 2019. For alle de som tenker som deg så tror jeg det er viktig å tenke på at antallet som har lagt ut kommentarer i dette forumet representerer rundt +-30 søkere (så langt jeg har klart/gadd å telle), og utgjør en veldig liten del av de mange hundre som har søkt, og som utgjør en faktisk kandidat for studieplassen. Det endelig svaret får vi jo ikke før plassene er blitt tildelt, så noe 100% garantisvar er det ikke mulig å gi, men de fleste som har spekulert på dette vil nok være enige i det jeg skrev i første paragraf. Jeg vet at det er «lett for meg å si», men det er ikke tvil om at det er største mulighet siden Covid-19 for de med 49-50 i snitt å komme inn på PHS. Hold hodet høyt, prøv å ikke grave deg helt ned mentalt og nyt sommeren frem til vi får svar i slutten av måneden:) edit: Jeg er fullstendig klar over at poenggrensen i Bodø i 2020 var 49.8, men refererte her til OP med 49.5 og for de i det sikte der.
  2. Tviler på at noen vet nøyaktig antall, særlig ikke så tidlig. Fikk vite av han som intervjuet meg at det var en stor andel som ikke bestod de fysiske testene, og at de derfor hadde blitt nødt til å avlyse en del dager de skulle hatt intervju pga mangel på kandidater.
  3. Sitter på mye av de samme tankene. I større eller mindre grad er det vel alltid sånn man sitter igjen etter et intervju, men spørsmålene var ikke nøyaktig slik jeg forventet. Men men, det er jo en mal de skal følge og den gjør intervjuet likt for alle.
  4. Har et spørsmål vedrørende Samordna opptak, og omprioritering av studieønsker. Jeg har vært gjennom fysiske tester, samt egnethetstest og venter som alle andre i spenning på første uken i juli. Jeg har et snitt på 52,7, og har personlig mest lyst til å komme inn i Stavern, men ligger jo åpenbart 0,5 poeng under fjorårets snitt. Det er jo en sannsynlighet for at snittet går ned fra i fjor, og jeg har søkt både Bodø og Stavern, men jeg er jo mest sannsynlig å komme inn i Bodø med forbehold om at snittet ikke går ned (jeg blir på ingen måte skuffet av å komme inn i Bodø). Har for øyeblikket Bodø på førsteplass og Stavern på andre inne på Samordna opptak, men burde jeg bytte de om dersom muligheten for Stavern byr seg? Dersom jeg ikke kommer inn i Stavern pga snitt, blir jeg da tilbudt skoleplass i Bodø dersom snittet mitt er bra nok; eller havner jeg bak i køen? Og blir jeg tilbudt plassen i Bodø, er jeg vel ikke lenger med i kampen om plass i Stavern?
  5. Jeg søkte første uken i mars. Husker ikke nøyaktig hvilke datoer jeg la inn, men det var vel rundt én uke før/og etter vanlig studiestart/slutt. Kontrakten jeg har underskrevet gjelder fra og med 01.08.2022 til og med 31.07.2023.
  6. Ja, fikk tilbud om bolig forrige torsdag (09.06).
  7. Har gjort mye det samme, men nylig begynt å simulere testen. Jeg er selv jeg er i god form, og klarer alle de andre testene med god margin, men jeg sliter med løpetesten. Noen som tidligere har bestått testen, evt noen som vet at de klarer det til de kommende testene? Har dere tips?
  8. Hvordan har folk trent til kondisjonstesten?
×
×
  • Opprett ny...