Gå til innhold

Frodleif

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Frodleif sine prestasjoner

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Om du er akkurat innenfor på 25 har du ingenting å være redd for på 12,5 tør ikke gjette tid men det hjelper veldig med 12,5 👍
  2. Det har desidert vært den største utfordringen for min del, tidsmessig nådde jeg aldri 2:30 i 25 meters bane. 12,5 meter hjalp, men ikke nok. Øvde veldig mye crawl, men byttet til bryst i siste liten. Jeg skulle begynt flere måneder tidligere med svømmingen, da jeg undervurderte svømmingen på tid. Teknikk er nøkkelen her!
  3. Takker! Det er litt vanskelig å si, kan kanskje gjette mellom 5 og 10 (?).
  4. Jeg røk ut i går på siste øvelsen med 9 sekunder margin på svømmingen, kjipt, men det fikser jeg neste gang Ønsker alle søkere lykke til videre med søknaden!
  5. Ja har smakt på tanken om bryst, da kommer ligger jeg rundt 35 sekk på en 25 lengde, mulig det går med litt adrenalin. Takk for tips! Brukte du saltovendinger btw?
  6. Hei folkens! Skal straks ha fysiske tester og er innafor på alt, bortsett fra 100metern i svømming. Har svømt regelmessig i fire måneder og kommet meg veldig på formen i crawl og bryst. Problemet mitt er ikke tempoet, fordi jeg har tempoet til å nå 100m på 2:30, men etter en 25m lengde sliter jeg meg ut og må gå over til bryst. Her ender jeg opp med å ikke nå tiden da bryst er atskillig tregere enn crawl. Som sagt, de andre testene har jeg prøvd flere ganger og er sikker på går, er bare veldig kjipt om det skal skjære seg på 100metern. Noen som har tips til siste liten? Jeg håper det at bassenget i Oslo er 12,5 (har jeg hørt) skal hjelpe men tar gjerne imot forslag her!
  7. Ja! Du mister den (NB: Dette vil slette din forrige påmelding, og du kan kun velge mellom puljer som på nåværende tidspunkt er ledig.)
  8. Mener å ha lest en annen plass her i forumet at det skal være 12,5
  9. Fikk booka nå Det fylte seg så fort opp at jeg rakk ikke se, men det det var KUN fysiske tester i denne bookingen ja? Mener jeg har lest at påmedingen til egnethetstest skjer først etter at du har bestått. Noen som husker?
  10. Den er nok under høy belastning nå ja
  11. Vet ikke hva snittet ble, men i fjord var det 50,6. Det tyder jo på at det endelige snittet vil gå ned i år mtp du fikk innkalling med 48,6 (grattis btw! :)) pluss at det er fysiske tester i år. Dette er ren spekulasjon men lykke til alle sammen uansett!
×
×
  • Opprett ny...