Gå til innhold

Boing_80

Medlemmer
  • Innlegg

    587
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 663 profilvisninger

Boing_80 sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. De krydrene jeg nevner er organiske og helt rene. Merkene er TRS og Khanum.
  2. Lykke til med å underkaste deg arbeidsgivernes makt. Skjønner ikke hvorfor flere og flere satser på å etablere egne bedrifter. Å være sin egen leder må være en drøm.
  3. Du deler opp argumentene i to og svarer på hver av dem. Skjønte du ikke at de henger sammen? Jeg stiller et retorisk spørsmål som jeg også tar bryet med å svare.
  4. I fare for å høres veldig ekkel og avskyelig ut, men med håp om at du fanger opp essensen i det jeg skriver: hvorfor skal du la din selvfølelse bli ødelagt av hva menn måtte tenke eller mene om størrelsen på puppene dine? Og det attpåtil av menn du ikke engang kjenner. De samme mennene bæsjer og den lukter ikke roser, de promper og det lukter heller ikke godt, de svetter, om de får diarè så er det som kommer ut veldig ekkelt og nasty, de har morgenånde som alle andre osv. Hvorfor setter du menn på en pidestall hvorfra du gir dem posisjonen til å dømme deg? Markedskreftene vil fortelle deg at det er deg det er noe galt med og at du trenger en operasjon for å føle deg bedre. Men neste gang er du kanskje misfornøyd med noe annet ved kroppen din? Hva da? Ny operasjon?
  5. En ny oppskrift med poteter - Stekte og krydrede poteter I dag prøvde jeg en ny oppskrift med poteter som smakte veldig godt. Det tok ca. 30 minutter å lage alt sammen og ingrediensene er ikke mange. Ingredienser: To store poteter 0,5 dl olje 0,5 ts salt 0,25 ts malt gurkemeie 0,5 ts chilipulver 0,5 ts spisskummen pulver 0,5 ts chiliflak 0,5 ts garam masala To grønne chili Fersk koriander Fremgansmåte: Skrell potetene og skjær de i små biter. Legg de i vann i ca. 15 minutter. Ha i oljen i en panne og stek potetene i 3 minutter. Ha i saltet, bland godt sammen og stek i 3 minutter. Tilsett så malt gurkemeie, chilipulver, spisskummen pulver og chiliflak. Stek i 2 minutter. Ha i grønn chili som du skjærer i små biter og stek litt til før du strør over garam masala. Fersk koriander hakkes og strøs over på slutten. Retten er klar og du har småsprø krydrede poteter. Bon apetit Serveringsforslag: Varm pitabrød og fyll med favoritt grønnsakene dine. Putt potetene i og krydre alt ytterligere med din favoritt saus. Jeg valgt rømmedressing og de ble godt.
  6. Hvorfor og jeg spør igjen, hvorfor så ensidige meninger om dette? USA gjør minst like mye faenskap.
  7. Hvorfor er det bare russerne som blir anklaget? Hvor mye har ikke USA gjort om nettopp det du snakker om? Prøv å ha en balanse i debatten. USA er ikke nødvendigvis bare de snille og russerne kun de slemme. Det er nyanser.
  8. Noen som spiller det eller har spilt det? Jeg er i gang med det nå og synes at det er kjempekult! https://store.steampowered.com/app/1196090/Scars_Above/
  9. Jeg mener å ha sett noe som minnet om filmen på Tv3+ i påsken. Så bare noen sekunder, men stemmer det at Arnold S. er i hovedrollen?
  10. Man trenger vel ikke å være pro-Russland om man har meninger om NATO? Virker som at det BadCat skrev blir tydelig i denne tråden: "Det er ikke utenkelig at kommende tiår blir at Norge skal delta i krig og at dette vil gi høy status å delta i for den enkelte som tar på seg uniform."
  11. Total recall skal jeg få sett ganske snart.
  12. Nei, jeg synes ikke det. Jeg tenker at det er mye sannhet i det han skriver.
×
×
  • Opprett ny...