Gå til innhold

SisteInnlegg

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SisteInnlegg

  1. Grantreet skrev (På 12.4.2022 den 16.47):

    Hei. Er det noen her som vet om det er mulig å få kjøpt giftfri tobakk på nett? Jeg trodde det skulle være enkelt å finne. En helt ren tobakk, uten noen som helst tilsetninger!

    Hvorfor må du ha det? Slutt med røyk og snus... bare tull å drive med sånn

  2. Outlier616 skrev (3 minutter siden):

    Jeg er ikke redd for dommedag og prepper ikke som sådann. Om tredje verdenskrig skjer er ikke verden verdt å leve i uansett. For oss på den nordlige halvkule og i et NATO land ville det bare være å utsette lidelsene. Men for mindre kriser så har jeg et sett med tørrvarer og boksvarer, og de rullerer jeg innimellom. Altså bruker dem, ved å ta ifra bakerste rad. Både tørrvarer og ting på boks har nesten ubegrenset levetid så lenge de oppbevares tørt, ikke for varmt og vekk fra skadedyr.

    Jeg prepper heller ikke.. bar litt nysgjerrig ettersom det er i skuddet, og kjenner noen som driver med det. 

    Ikke ekstremt. De er høyst oppegående folk uten "rare" tanker og meninger. 

  3. Tobeass skrev (6 minutter siden):

    Utløpsdato på boksmat er egentlig bare lovpålagt fordi "all mat må ha en utløpsdato" så vidt jeg vet. Men hermetikk har nærmest uendelig holdbarhet så lenge boksen er hel og fin. 

    I know... men hva hva andre ting. Er jo greiest å bunkre opp ting man spiser til daglig, så man ikke står der med harsk og tørr amt som ikke er helt optimal om en krise intreffer om 10-20 år. 

  4. Håper det er OK å poste dette her. 

    Prepping er i vinden for tiden. 

    Til dere som har bunkra opp for mat for ukesvis.

    Vet jo selvsagt at mye tørrvarer og hermetikk holder lenge, også lenge over dato (mye mat er fullt brukbart lenge over datoen.. jeg kaster aldri mat)

    Men det må jo være en viss sirkulasjon, sånn at vis en krise inntreffer om 10 år, så er det fortsatt noenlunde ferskt det som er bunkra opp. Og bunkrer dere opp kun ting dere spiser til vanlig? .. Er vel ikke så mage som til hverdags spiser boksmat... men er det nød så funker det... men liten vits med 20 bokser A La Capri om de gikk ut for åtte år siden... og skal man rullere på det, må man jo kjøpe inn/spise opp nå som det ikke er krise. 

    Og hva med alt det andre.... fører opp Excel-skjema med hva du har, og bytter ut regelmessig, så du alltid har "komplett" liste? 

  5. Baranladion skrev (På 22.11.2010 den 20.02):

    De kristne "tvinger" unga sine som regel inn i kristendom. Dette kan være bevisst eller ubevisst, men det gir mange små barnesinn null sjans til å kunne gjøre seg opp en mening før de er "frelst".

     

    Prøv gjerne å konverter meg,jeg kan svare for meg, men hold deg unga mine og gi dine egne barn en sjans etterhvert...

    Jeg mener det heller mot psykisk mishandling å oppdra barn til en tro. 

    Tenk f.eks på Jehovas Vitner. Frarøve et barn gleden ved jul, 17. mai og bursdag som alle de andre på skolen og i nabolaget feirer. 

    Om du som 18 åring føler lyst og behov til å innskrenke livet og få en tristere tilværelse, kjør på å bli i en sekt..... men ikke press dette på barn. 

     

    • Liker 1
  6. Til de a dere som har opplevd den store kjærligheten... rett og slett funnet drømmepartner.... full klaff........ inntil det blir slutt og kanskje isfront..... og du senere finner den nye store kjærligheten...... og kanskje historien gjentar seg og du finner den tredje. 

    Kan du da objektivt og rasjonelt skille disse fra hverandre.... eler kan du i det tredje forholdet innse at det var noe som var bedre med det første selv om hxn på slutten oppførte seg helt forferdelig. 

     

×
×
  • Opprett ny...