Gå til innhold

SisteInnlegg

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av SisteInnlegg

  1. Hvorfor må du ha det? Slutt med røyk og snus... bare tull å drive med sånn
  2. For min del. Tommel ned. Jeg elsker å jobbe, og har elsket det i drøyt 20 år, (med noen ytterst få unntak)... Jeg har mer en nok fritid, så jeg rekker aldri å kjede meg. En ekstra fridag i uka, tror jeg fort blir for mye fritid.
  3. Hvorfor har drt aldri vært politisk vilje og evne til prosjektere å gjennomføre drt å få Mosseveien i for uftig tunnel fra Bjørvika-området til Fiskevollen?
  4. Jeg prepper heller ikke.. bar litt nysgjerrig ettersom det er i skuddet, og kjenner noen som driver med det. Ikke ekstremt. De er høyst oppegående folk uten "rare" tanker og meninger.
  5. I know... men hva hva andre ting. Er jo greiest å bunkre opp ting man spiser til daglig, så man ikke står der med harsk og tørr amt som ikke er helt optimal om en krise intreffer om 10-20 år.
  6. Håper det er OK å poste dette her. Prepping er i vinden for tiden. Til dere som har bunkra opp for mat for ukesvis. Vet jo selvsagt at mye tørrvarer og hermetikk holder lenge, også lenge over dato (mye mat er fullt brukbart lenge over datoen.. jeg kaster aldri mat) Men det må jo være en viss sirkulasjon, sånn at vis en krise inntreffer om 10 år, så er det fortsatt noenlunde ferskt det som er bunkra opp. Og bunkrer dere opp kun ting dere spiser til vanlig? .. Er vel ikke så mage som til hverdags spiser boksmat... men er det nød så funker det... men liten vits med 20 bokser A La Capri om de gikk ut for åtte år siden... og skal man rullere på det, må man jo kjøpe inn/spise opp nå som det ikke er krise. Og hva med alt det andre.... fører opp Excel-skjema med hva du har, og bytter ut regelmessig, så du alltid har "komplett" liste?
  7. Det er barnemisshandling å prakke på dem religion. Dette må man velge selv, uavhenig og fritt valg når man er 18.
  8. Jeg mener det heller mot psykisk mishandling å oppdra barn til en tro. Tenk f.eks på Jehovas Vitner. Frarøve et barn gleden ved jul, 17. mai og bursdag som alle de andre på skolen og i nabolaget feirer. Om du som 18 åring føler lyst og behov til å innskrenke livet og få en tristere tilværelse, kjør på å bli i en sekt..... men ikke press dette på barn.
  9. Noen som har vært i forhold som i etterkant har ført til at "livet er kjipt"? Lurt økonomisk. Blitt frastjålet. Sitter med mye gjeld. Mista bolig. Lagt tiø dårlige vaner så du f.eks har fått vektøkning p.g.a livsstilen til partner?
  10. Til de a dere som har opplevd den store kjærligheten... rett og slett funnet drømmepartner.... full klaff........ inntil det blir slutt og kanskje isfront..... og du senere finner den nye store kjærligheten...... og kanskje historien gjentar seg og du finner den tredje. Kan du da objektivt og rasjonelt skille disse fra hverandre.... eler kan du i det tredje forholdet innse at det var noe som var bedre med det første selv om hxn på slutten oppførte seg helt forferdelig.
×
×
  • Opprett ny...