Gå til innhold

SisteInnlegg

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

SisteInnlegg sine prestasjoner

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvorfor har drt aldri vært politisk vilje og evne til prosjektere å gjennomføre drt å få Mosseveien i for uftig tunnel fra Bjørvika-området til Fiskevollen?
  2. Håper det er OK å poste dette her. Prepping er i vinden for tiden. Til dere som har bunkra opp for mat for ukesvis. Vet jo selvsagt at mye tørrvarer og hermetikk holder lenge, også lenge over dato (mye mat er fullt brukbart lenge over datoen.. jeg kaster aldri mat) Men det må jo være en viss sirkulasjon, sånn at vis en krise inntreffer om 10 år, så er det fortsatt noenlunde ferskt det som er bunkra opp. Og bunkrer dere opp kun ting dere spiser til vanlig? .. Er vel ikke så mage som til hverdags spiser boksmat... men er det nød så funker det... men liten vits med 20 bokser A La Capri om de gikk ut for åtte år siden... og skal man rullere på det, må man jo kjøpe inn/spise opp nå som det ikke er krise. Og hva med alt det andre.... fører opp Excel-skjema med hva du har, og bytter ut regelmessig, så du alltid har "komplett" liste?
  3. Noen som har vært i forhold som i etterkant har ført til at "livet er kjipt"? Lurt økonomisk. Blitt frastjålet. Sitter med mye gjeld. Mista bolig. Lagt tiø dårlige vaner så du f.eks har fått vektøkning p.g.a livsstilen til partner?
×
×
  • Opprett ny...