Gå til innhold

Myetanker

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Myetanker

  1. ..Da er det slutt mellom henne og meg. Noe spesiell avslutning. Driver å pusser opp huset mitt. Og noen ganger så kan jeg ikke komme meg fra i helgene, da jeg må gjøre en del ting som skal være klare til graveren kommer. Så mye å gjøre, og man kan bare ikke gå fra alt, pga hun sier det. Men hun gav meg et valg, enten så kommer du, eller så har du gjort det slutt, Prøvde forklare at folk venta på meg, og ting måtte bli ferdig den og den helgen. Selv om jeg har sagt at jeg skal være hos henne i helgene, men noen ganger kommer man bare ikke i fra, og ting kan komme i veien. Dette skjønne ikke hun, og hun sier jeg bryter løftene mine om igjen og om igjen.. Jeg synes det blir helt feil og sette dette opp mot hverandre. Hun har ikke forståelse for at ting kan komme i veien, selv om man har sagt at man skal komme. Derfor så mener hun jeg nå har gjort det slutt, Så hun har slettet meg på alle sosiale medier ÆOg hun sa vi aldri kommer til å sees igjen. Uansett så var ikke dette noe sundt forhold det siste halve året. Mye tanker, klump i magen og dårlig med søvn. Så det gikk som det måtte gå, men med litt uventet avslutning. Kan jo også nevne at neste gan amerikaneren skulle komme, så gidder ikke jeg å bli nekta å komme. Så jeg kommer sa jeg, og da nevne hun at, ja da kan han kanskje plutselig gå fysisk til verks mot meg, om jeg var der. Så mye hat har han mot meg, Pga en hendelse mellom meg og henne rundt juletider. Og selvsagt har han kun hørt hennes versjon. Så her føler jeg rett og slett at jeg ble truet med bank om jeg dukket opp. Da lurer jeg litt på om kanskje det er derfor hun ikke ville lenger med meg, nettopp for å unngå at jeg kon dit neste gang han var der. Men da har hun iallfall fått vilja si da.. Jeg tror egentlig hun allerede hadde bestemt seg, med at hun ikke ville være sammen med meg lenger, Men hun ville hele tiden at jeg skulle være den som skulle gjøre det slutt, for for en liten stund siden, tok hun bort fra face, at hun var i et forhold. akkurat det er jo merkelig. Og hun har aldrig heller skrevet at det er meg hun er sammen med. Kun at hun er i et forhold. Prøvde å legge til i statusen min at jeg var i et forhold til henne ved navn, og da er det jo slik at hun må godkjenne taggen, men det skjedde aldri, aalt hun sa til sitt forsvar , var at hun ikke fikk det til Det gikk ikke an å forandre hennes "Forhold" til att hun var sammen med meg(navn).. Mye røde flagg hele veien .. Jeg skulle har skjønt dette mye tidligere. Da er ignunn denne tråden ferdig. Takker for følge og alle fine svar og gode råd. det setter jeg virkelig stor pris på. Og har hjulpet meg en del med tanker, om det er jeg som er helt ute. eller om vi faktisk tenker så veldig forskjellig. Og oppfatter ting veldig forskjellig. Til slutt, hvordan sletter man denne tråden ?
  2. Da ble det bråk i gjen. Hun har tydlighvis gått gjennom instagram kontoen min. På noen inlegg får hun ikke lest kommentarer. Og nå anklager hun meg for å holde ting skjult for henne. At jeg har slettet noe. Gjort slik at hun ikke kan se kommentaren. Men hun tar så grundig feil. Har ikke slettet eller skjult noe for henne. Jeg sa det er sikkert en logisk grunn til det. For jeg har ikke sletta noe. Eller noen. Er det så enkelt at si vedkommene som har kommentert et bildet.. har privat konto. Da er det vel ikke sikkert at hun får lest kommentaren før hun følger vedkommene?
  3. Oj.. Det som kunne vært da, er at hun for min skyld kutter han helt ut, Men det vet jeg hun aldri kommer til å gjøre, Derfor er vel valget ganske enkelt, Her er det jeg som må gå. Synd vi har planlagt en roadtrip meg og hun til sommeren, som vi begge gleder oss kjempemye til.
  4. Hei, tusen takk for svar. JA det er søren meg ikke lett, Tenkte å ta en prat i går Søndag, men Hele helgen har vært så bra. Selv om hun stadig sier, er det noe du tenker på, så må du si det. For det har vi blitt enige om, å snakke ut med hverandre og ikke snakke med andre. Men det er som du sier, en dag merker jeg at nok er nok, Og ved evt neste diskusjon/krangling så kommer jeg nok til å gå ut døra, og si at jeg vet dere kysset i bilen på Gardemoen, Hun svarer kanskje hvofor tror du det ? Jeg kan si, jeg bare vet det. og gå ut av søre og blokkere henne overallt. Hun er fælt til å legge ut memes på face, tydlighvis rettet mot meg, og det er jeg ganske lei av. på face står det at hun er i et forhold, men virker ikke som hun vil ha ut at det er meg hun er sammen med. Altså ikke noe navn. Skulle tro hun vil skjule for noen at hun er sammen med meg. Nevnte i helgen , etter hun spurte om jeg hadde noen tanker som må ut, så sa jeg at jeg sliter litt med at jeg ikke er prioritert 6 uker i året når "vennen " hennes er der. Da fikk jeg den at hun var jo ikke prioritert hele uken, siden vi bare møtes i helgene. Så da dro hun det kortet med en gang.Jeg har jo en jobb o vi ringes hver kveld via facetime.. Men jeg orket ikke kverulere, bare jatta med. Bare sumt å begyne å fortsette å diskutere når man ligger i senga og skal sove. Det er jo den verste plassen og tidspunktet å gjøre det på. Men en dag ...
  5. 😶 Dama har dratt på tur med båt fra Oslo til Danmark. Hun og hennes beste venn, fra USA som er på besøk i 3 uker og skal bo hos henne, best.tur til Danmark. Jeg må si jeg sliter litt med det. Da jeg vet at han har følelser for henne. Men de har snakket ut om det og han er kun en venn for henne. Veldig god venn.Soulmates.. men alikevell plager det meg. Han har ordnet en avtale med dama om at han ikke vil ae meg his henne de tre ukene han er der. Da han er ikke så glad i meg. Pga en liten forhistorie før jul.Noe som også handlet om han og henne. De snakket sammen nesten hver dag på facetime. Og når jeg var på besøk, så gikk hun i et eget rom , akkurat som om hun ikke ville at jeg skulle høre hva de pratet om. Klart jeg reagerer på slikt. Etterhvert gjorde jeg det slutt. Men vi er sammen igjen . For vi har sterke følelser for hverandre. Men så ble det denne situasjonen nå. Han besøker henne 2 ganger i året. Er det greit at dama di drar på tur med en annen gutt som fremdeles har følelser for henne? Og at jeg blir nektet å komme til henne de tre ukene han er der. Føler at hun setter han forran meg. Sliter mye med dette.
×
×
  • Opprett ny...