Gå til innhold

Myetanker

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Myetanker sine prestasjoner

59

Nettsamfunnsomdømme

  1. ..Da er det slutt mellom henne og meg. Noe spesiell avslutning. Driver å pusser opp huset mitt. Og noen ganger så kan jeg ikke komme meg fra i helgene, da jeg må gjøre en del ting som skal være klare til graveren kommer. Så mye å gjøre, og man kan bare ikke gå fra alt, pga hun sier det. Men hun gav meg et valg, enten så kommer du, eller så har du gjort det slutt, Prøvde forklare at folk venta på meg, og ting måtte bli ferdig den og den helgen. Selv om jeg har sagt at jeg skal være hos henne i helgene, men noen ganger kommer man bare ikke i fra, og ting kan komme i veien. Dette skjønne ikke hun, og hun sier jeg bryter løftene mine om igjen og om igjen.. Jeg synes det blir helt feil og sette dette opp mot hverandre. Hun har ikke forståelse for at ting kan komme i veien, selv om man har sagt at man skal komme. Derfor så mener hun jeg nå har gjort det slutt, Så hun har slettet meg på alle sosiale medier ÆOg hun sa vi aldri kommer til å sees igjen. Uansett så var ikke dette noe sundt forhold det siste halve året. Mye tanker, klump i magen og dårlig med søvn. Så det gikk som det måtte gå, men med litt uventet avslutning. Kan jo også nevne at neste gan amerikaneren skulle komme, så gidder ikke jeg å bli nekta å komme. Så jeg kommer sa jeg, og da nevne hun at, ja da kan han kanskje plutselig gå fysisk til verks mot meg, om jeg var der. Så mye hat har han mot meg, Pga en hendelse mellom meg og henne rundt juletider. Og selvsagt har han kun hørt hennes versjon. Så her føler jeg rett og slett at jeg ble truet med bank om jeg dukket opp. Da lurer jeg litt på om kanskje det er derfor hun ikke ville lenger med meg, nettopp for å unngå at jeg kon dit neste gang han var der. Men da har hun iallfall fått vilja si da.. Jeg tror egentlig hun allerede hadde bestemt seg, med at hun ikke ville være sammen med meg lenger, Men hun ville hele tiden at jeg skulle være den som skulle gjøre det slutt, for for en liten stund siden, tok hun bort fra face, at hun var i et forhold. akkurat det er jo merkelig. Og hun har aldrig heller skrevet at det er meg hun er sammen med. Kun at hun er i et forhold. Prøvde å legge til i statusen min at jeg var i et forhold til henne ved navn, og da er det jo slik at hun må godkjenne taggen, men det skjedde aldri, aalt hun sa til sitt forsvar , var at hun ikke fikk det til Det gikk ikke an å forandre hennes "Forhold" til att hun var sammen med meg(navn).. Mye røde flagg hele veien .. Jeg skulle har skjønt dette mye tidligere. Da er ignunn denne tråden ferdig. Takker for følge og alle fine svar og gode råd. det setter jeg virkelig stor pris på. Og har hjulpet meg en del med tanker, om det er jeg som er helt ute. eller om vi faktisk tenker så veldig forskjellig. Og oppfatter ting veldig forskjellig. Til slutt, hvordan sletter man denne tråden ?
  2. Da ble det bråk i gjen. Hun har tydlighvis gått gjennom instagram kontoen min. På noen inlegg får hun ikke lest kommentarer. Og nå anklager hun meg for å holde ting skjult for henne. At jeg har slettet noe. Gjort slik at hun ikke kan se kommentaren. Men hun tar så grundig feil. Har ikke slettet eller skjult noe for henne. Jeg sa det er sikkert en logisk grunn til det. For jeg har ikke sletta noe. Eller noen. Er det så enkelt at si vedkommene som har kommentert et bildet.. har privat konto. Da er det vel ikke sikkert at hun får lest kommentaren før hun følger vedkommene?
  3. Oj.. Det som kunne vært da, er at hun for min skyld kutter han helt ut, Men det vet jeg hun aldri kommer til å gjøre, Derfor er vel valget ganske enkelt, Her er det jeg som må gå. Synd vi har planlagt en roadtrip meg og hun til sommeren, som vi begge gleder oss kjempemye til.
  4. Hei, tusen takk for svar. JA det er søren meg ikke lett, Tenkte å ta en prat i går Søndag, men Hele helgen har vært så bra. Selv om hun stadig sier, er det noe du tenker på, så må du si det. For det har vi blitt enige om, å snakke ut med hverandre og ikke snakke med andre. Men det er som du sier, en dag merker jeg at nok er nok, Og ved evt neste diskusjon/krangling så kommer jeg nok til å gå ut døra, og si at jeg vet dere kysset i bilen på Gardemoen, Hun svarer kanskje hvofor tror du det ? Jeg kan si, jeg bare vet det. og gå ut av søre og blokkere henne overallt. Hun er fælt til å legge ut memes på face, tydlighvis rettet mot meg, og det er jeg ganske lei av. på face står det at hun er i et forhold, men virker ikke som hun vil ha ut at det er meg hun er sammen med. Altså ikke noe navn. Skulle tro hun vil skjule for noen at hun er sammen med meg. Nevnte i helgen , etter hun spurte om jeg hadde noen tanker som må ut, så sa jeg at jeg sliter litt med at jeg ikke er prioritert 6 uker i året når "vennen " hennes er der. Da fikk jeg den at hun var jo ikke prioritert hele uken, siden vi bare møtes i helgene. Så da dro hun det kortet med en gang.Jeg har jo en jobb o vi ringes hver kveld via facetime.. Men jeg orket ikke kverulere, bare jatta med. Bare sumt å begyne å fortsette å diskutere når man ligger i senga og skal sove. Det er jo den verste plassen og tidspunktet å gjøre det på. Men en dag ...
  5. Føler meg litt dum og desperat, men jeg måtte bare vite sannheten. Siden jeg er der jeg er følelsesmessig. Og hun sier hele tiden at vi skal bli gamle sammen. Har tatt opp med henne om det er klemming eller kyssing, men det er bare en klem da han dro hjemmover. Siden jeg ikke kunne være en "flue på veggen" Så fikk jeg noen til å være det. Og de mener og påstå at de kysset 2 ganger på flyplassen inni bilen. Jeg har også fått bildet, men desverre utydelig. Jeg har ikke tatt opp dette med henne ennå, for jeg vet det blir veldig bråk. Men har spurt flere ganger, at vær helt ærlig med meg; var det kyssing ? men hun sier det bare var en kort klem. Og at hun blir kvalm bare av tanken på at det hadde vært noe mer, for han er som en bror for henne. Han kommer igjen i August, Da kunne jeg gjort det sammen, men muligens fått bedre bilder. Høres sikkert helt sykt ut av meg å gjøre, Så jeg er i tvil om dette er riktig å gjøre. Har også lyst til å si rett ut at jeg har 2 vitner på at de har kysset samt fått bilder. Men da kommer hun vel til å forlange hvem som har vært der, og forlange å se bildet. Eller om jeg har is i magen og venter til Han kommer tilbake neste gang for å få mere håndfaste bevis. Vi har hat det veldig bra i helgen, Selv om jeg har tenkt mye.
  6. Tusen takk for svar. Kan nevne at hun hele tiden sier hun elsker meg, og savner meg, mange ganger om dagen, å så legger hun til ; ikke glem det ! Og hun høres oppriktig ærlig ut når hun sier disse tingene, både i samtaler, videosamtaler og snap/messenger. Som hun også sier, hun hadde ikke giddet å kaste bort tida si på meg om hun ikke hadde elsket meg. Men hun er nok manipulerende, Det sa eksen også, og han holdt ut i 7 år, Hun sier også at hun aldrig har følt det sånn før.
  7. Jeg har aldrig hatt noe usnakket med han vennen. Jeg trengte noen å snakke med. Få ting ut. Høre om det er jeg som er problemet. Og om det er helt vanlig det nære forholdet dem har seg i mellom. Jeg trengte litt innputt fra noen som står på utsiden.så derfor snakket jeg med exen.(dumt) Jeg var kontaktsøkende, etter råd. Men vet det var dumt i ettertid. Jeg snakket med søstra. Om hvordan forholdet han vennen og dama hadde. Om det var noe der. Om det er jeg som overreagerer osv. Dette ble oppdaget. Og det ble skikkelig bråk. Så i dag er de ikke noen venner. Og jeg har skylden for det. Dette har spredd seg til foreldrene. Og nå vil de ikke vite av meg. Så når jeg er hos dama. Så holder dem seg unna. Vet at det er min skyld. Men trengte å få lettet på hjertet. Klart jeg skulle snakket med dama om det i steden. Men hun var lei av at han vennen hele tiden ble nevnt av meg. Jeg ville bare prøve å forstå vennskapet deres. Det ble ikke noe bedre, da jeg snakket med eksn hennes ,som hadde samme problemet. Der han forteller, etter hu tok en dusj. Gikk hun lettkledd inn på vennens soverom. Dro for forhenget som skilte badet og hans soverom. Og lukket døra. Da satt exen i stua. Det hadde ikke jeg taklet. Hun har også jacusi ute, i en utestue. Der de to har badet mens eksen satt inne i huset. Og han måtte hele tiden gå å legge seg først. Mens de to satt igjen i stua. Samme opplevde jeg.
  8. Tror ikke hun er utro. Men det er hele greia som jeg ikke liker. At jeg ikke får komme dit når han er der, at de to plutselig drar på tur til Danmark, Jeg hadde håpet å snakke med han å blitt bedre kjent med han, og han meg. Sånn for å skvære opp litt, Høre hva hans mening er. Han har jo kun hørt hennes versjon. Å det er alltid 2 versjoner av en sak. Samme med foreldrene, de vil heller ikke treffe meg mere. Men de er stadig på besøk hos dama når jeg ikke er der, men han er der. I dag har foreldrene bedt dem begge ut på resturant på middag . En slags avskjeds middag siden han reiser tilbake i morgen. Jeg skal dit i morgen, Kjenner det i magen. Det er litt anspent nå. Så det blir spennende.
  9. Det hadde aldri skjedd, For jeg synes det blir så feil å dra avgårde med ei annen jente uansett, når man er i et forhold. Så det hadde jeg aldri gjort. Vi er forskjellige vi mennesker, noen synes det er helt greit, andre synes ikke det er greit, Å jeg synes for min del at dette ikke er greit.
  10. Klemmer er helt greit. Jeg setter grenser ved kyssing/ klining. Det jeg ikke hadde hatt samvittighet til, var å dra alene på tur med f.eks en god veninne som jeg visste hadde følelser for meg. Der hadde jeg ikke følt meg bra. Hadde følt at dette her er feil. Men vi mennesker er jo forskjellige. Så noe som føles feil. Kan føles riktig for en annen person. Jeg hadde ialfall ikke gjort det.
  11. De sitter visst i hvert sitt hjørne av soffan. Ikke noe intimkontakt. Han fikk en klem da han kom til Norge. Det er visst alt.. som hun sier
  12. Hun vet jeg har litt penger etter et hussalg ja.. men det meste går ut til det nye huset.
  13. Nei. Hun er ikke der. At hun inrømmer skyld. Her er det jeg som vistnok er problemet. Ja faktisk bedt meg snakke med psykolog. Hun snakker stadig om , min egen usikkerhet. At dettte er noe jeg må jobbe med. Kjenner igjen mye av det du skriver over her ja.
×
×
  • Opprett ny...