Gå til innhold

frfr

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

frfr sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ser mange grunner hvorfor de vil argumentere for lav lønnsvekst i år, mye av det samme som mange privatpersoner også vil fremme som høye utgifter til strøm og slik. Så da kommer du jo inn på diskusjonen noen her inne har tatt på lønn og effekten det har på inflasjon. Men for å ta noen av de mer bedriftsrettede argumentene jeg kommer på så er det Dyrere å låne penger, mindre kapital som blir skutt inn i startups feks. Usikkerheten i markedet i henhold til krig, inflasjonstall, bank kollapser. Etterspørselen etter folk har kjølnet litt fra toppunktet midt i pandemien. De store masseoppsigelsene i USA Har ikke fått lønnsjusteringen i år enda, men vil personlig gjøre det ganske klart at om alt jeg blir tilbudt er 3% vil det være svært skuffende. Lettere nå som jeg har flere års erfaring å legge seg på en litt sterkere linje i samtalen føler jeg.
  2. Hva tenker folk om lønnsveksten for i år i bransjen? Tenker da mest på hva nåværende arbeidsgivere vil tilby egentlig. SSB ligger vel ute med 4.7% for befolkningen generelt i modellene sine. Har en følelse at mange bedrifter vil legge seg på den standard 3%en selv innen IT. Er vell vanlig i mars å ha justeringen så folk kan gjerne dele hvor de havnet hvis de har fått noe nylig.
  3. Tenker det blir å ligge rundt 900k basert på hva du allerede har. Skillet de har mellom analytiker og data scientist kommer veldig ann på bedriften. Hadde personlig et tilbud på 720k som data scientist statlig utenfor Oslo, da med 3års erfaring som utvikler med kun statistikk/ML på hobby basis.
  4. Hvis du har fått god kontroll på arbeidsoppgavene du lister er det nok gode muligheter der ute for deg. Du ligger nok nærmere en med 0 år erfaring enn hva en med 1 år burde ligge på vil jeg si. Du har også den her rapporten for Bergen du kan basere deg på https://bonesvirik.no/teknologi-og-lonnsundersokelse-bergen-2021/ Selv gjør jeg Oslo-hoppet nå, men er jo også remote muligheter og om det er flere bedrifter lokalt er de nok villig til å konkurrere litt for deg de også 🙂
  5. Lest mye på denne tråden så tenker jeg burde dele her også. Nåværende: Stillingstittel: utvikler (inhouse) Erfaring: 2.5 år Alder: 24 år Sertifisering: Ingen Arbeidsoppgaver: frontend Utdanning: bachelor informatikk Årsinntekt: 575k fastlønn og 5% bonus Sted: Trondheim Goder: 5% pensjon, standard Ny jobb: Stillingstittel: utvikler (inhouse) Arbeidsoppgaver: backend, cloud Årsinntekt: 760k fastlønn og så er det også bonus og vakttillegg Sted: Oslo Goder: 7% pensjon, bra goder Fra kompis som har tilgang til Tekna sine tall så er jo dette i toppen for de som også enda har master i tillegg. Hadde også andre tilbud på 720k(Trondheim, offentlig) og 700k(Oslo). Så veldig godt fornøyd med dette nå etter 2 måneder siden jeg startet på søket. Litt godt å være ferdig med prosessen for er ganske tids- og energikrevende. Ser jo at det hadde lønnet seg og søkt rundt tidligere for min del, som jeg egentlig har lest litt overalt at det kan lønne seg veldig allerede etter 1-2år. Litt kjedelig som jeg vet andre har påpekt tidligere i tråden at jobbbytte/jobbtilbud må til noen plasser. Først i år jeg fikk en noe større justering på nesten 10% siden jeg begynte, men det var nok mer en funksjon av hvor mye man hadde falt bak. Den nye stillingen virker veldig lovende ut og ikke bare lønnsmessig og på goder, men virker som en veldig teknisk interessant rolle. Føler den endelig kan gi meg litt mulighet til å få utfordret meg selv.
×
×
  • Opprett ny...