Gå til innhold

politianonym

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

politianonym sine prestasjoner

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg måtte trykke på glemt passord/brukernavn flere ganger og til slutt så fikk jeg brukernavn
  2. Til dere som har gjennomført B2 og/eller jobber i etaten nå, hvordan er det med å søke praksis/jobbe i hjembyen sin? Har hørt at det anbefales å ikke gjøre det, men er det noen som har erfaring fra det?
  3. Ja, jeg var også på utvidet, men ble funnet egnet.
  4. Hei! Vi er en guttegjeng på 3 stk som er på utkikk etter en romkamerat i en stor enebolig i Bodø. Vi starter alle i B1 etter sommeren og har fått muligheten til å leie en stor enebolig med 4 soverom sentralt i Bodø. Månedsleie er 6000,- per person. Om du er interessert kan du gjerne sende meg en PM her på forumet, så får du enda mer detaljer om huset.
  5. Tirsdag 15. august, fikk melding på SO med en pdf i slutten av meldingen.
  6. Jeg har ringt og forsikret meg om at alle avslag er sendt ut som skrevet tidligere, er jo bare å ringe selv for å høre om du ikke stoler på oss som har ringt? 😂
  7. Jeg ringte også for å bekrefte det, og de sa at alle avslag er sendt ut.
  8. Da hadde jeg sendt inn en klage på det, ettersom du har en skriftlig vurdering fra noen som har observert deg i 1 år. Vet selv at hvor vanskelig det er å få utmerket på tjenesteuttalelsen, for å få utmerket på noen av de punktene så skal man være ganske eksemplarisk. Tror dette er veldig godt klagegrunnlag for deg. Masse lykke til!
  9. Hva mente du med alt skal være sendt ut?
  10. I år er jo også egnethetsvurderingen helt annen enn i 2022 hvor du måtte møte opp fysisk. Vil ikke nødvendigvis tro at man automatisk ikke er egnet ved at man blir innkalt til utvidet intervju. Jeg tror de vil kalle inn ganske mange og at mange fortsatt blir funnet egnet til slutt, men at det var noe de var usikre på bare. Med tanke på at alt er digitalt så er det jo ikke like lett å kunne vurdere egnetheten til en person, så mange blir nok kalt inn, men som fortsatt består.
  11. Personlig merket jeg ikke så mye forskjell, men det er sportsteip på bommen som gir deg ekstra grep.
  12. Nei, på PHS sine nettsider står det at alle har rett til et utvidet intervju om Opptaksnemnda er i tvil, og vil ikke bli funnet uegnet av kun de digitale testene og videoene.
  13. På nettsiden til PHS står det at om du ikke har blitt innkalt til utvidet intervju før tom. 15. juni så er man egnet.
  14. Noen som har fått innkalling til utvidet intervju? Helt forferdelig å vente helt til 15. juni og håpe på at innkallelsen ikke kommer..
×
×
  • Opprett ny...