Gå til innhold

Shju

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

123 profilvisninger

Shju sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg jobber i Oslo, ja. Foretrekker å holde det anonymt. Jeg hoppet fra et stort norsk firma som senere ble outsourcet til et indisk selskap. Det gikk åpenbart ikke bra, og alle der har nå sluttet. Jeg ble værende for å skaffe erfaring før jeg søkte meg videre. Var lønnsomt å ikke nevne lønnen jeg hadde på intervjuet og heller si hva jeg hadde fått tilbud fra andre steder
  2. Det er ikke bare å endre noe templates nei. ServiceNow har utviklet seg til en ganske bred platform, avhenger hva slags lisenser bedriften har. Nå som servicenow har blitt populær. spesielt nå som mange av de store aktørerne har startet nylig med det. så ser vi mye fokus på ITSM og CSM. Dette kan innebære å tilpasse og sette opp ulike applikasjoner slik at de passer til hvordan bedriften ønsker å operere. Mye av det jeg jobber med kan være: scripting (javascript), CMDB, service kataloger, service portaler, workflows, business rules, client script, ui policy, utils, ticket/change management osv.
  3. Stillingstittel: ServiceNow Utvikler (Privat sektor) In-house Erfaring: 2 år Sertifisering: CSA Arbeidsoppgaver: Utvikling av applikasjoner innen ITSM/CSM. også litt arkitekt arbeid. Utdanning: 3 Årig Bachelor i Informatikk Årsinntekt: 830 000-, + overtid Ser at behovet for servicenow utvikler er enormt nå. Hoppet fra 500 til 830 etter å ha byttet jobb nylig.
×
×
  • Opprett ny...