Gå til innhold

Loffern

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Loffern

  1. Vi er forhandler av eRedaktør og Sitecore der jeg jobber. Til den type løsning du beskriver er eRedaktør mer enn nok. Skal du ha det beste som finnes så kjører du Sitecore.

    Linker på dette:

    http://www.edbtotalpartner.no/

    http://www.sitecore.net/

    http://www.eredaktor.no/

     

    Forøvrig så finnes det mange andre bra gratisløsninger der ute som er bedre til avanserte strukturer enn worpress som f.eks Joomla og Drupal. Det positive med disse er at de er gratis. Det negative er at det ikke er noen å ringe når ting feiler.

    http://www.joomla.org/

    http://drupal.org/

     

    Lykke til videre med TeknoWebben!

  2. Jeg har drevet i bransjen i mange år og vil anbefale følgende:

    Sjekk om det lar seg gjøre å leie ut. Er det kundemasse der du er?

    Det er stor forskjell på ambisjoner og hva som lar seg gjøre. Det å bygge opp noe som går rundt tar laang tid. Du må regne med at det går veldig tregt det første året.

    Få en god tekstbasert nettløsning så den er søkbar.

    Bruk et navn som forbindes med området du er i. F.eks: Hamar Paintballutleie

     

    Få gode innkjøpsavtaler og bra utstyr for utleie. Få tak i billig og god ball. Gå rett på luft og hopp over Co2 drevet utstyr.

     

    Når det gjelder selskapsform avhenger det av hvor store planer du har og hvor mye penger du har å investere. Men i utgangspunktet er det det lurt å starte med enkeltmannsforetak. Hvis dere er flere interesserte, kan det være lurt med ANS.

     

    Husk aldersgrenser for utleie.

     

    Ansatte får du nok aldri i et firma som driver med paintballutleie.

     

    Lykke til videre i planleggingen.

  3. Jeg har i lengre tid eid et Sony TRV33E som jeg var veldig fornøyd med. Så var det en dag jeg skulle slå det på at linsa ikke lenger fungerte. Alt var sort, sort som i natten :/. Utover det fungerer alt som det skal, LCD, menyer mm.

     

    Spørsmålet er om dette er en vanlig greie som flere har opplevd og at en enkelt kan fikse det ved å skru litt, eller om det er dømt til å sendes til reparasjon.

     

    Info om kameraet

     

    Gode råd og tips er velkomne :w00t:

  4. Etter å ha kjørt WHS en stund nå må jeg si meg meget fornøyd. Det er noen dilleting nå og da, men ber til teknologigudene om at dette ordner seg i løpet av året.

     

    Det å sette inn en stor disk med innhold er litt hodebry. Alt innhold må kopieres over til WHS sitt diskområde for å kunne deles. Etterpå må en formatere disken og melde den inn i <<WHSs disksystem>>. Du kan ende opp med å slite litt med diskplassen i konverteringsfasen mao. Uansett, et knallprodukt for mitt hjem.

     

    Brukte den forresten som filserver/printserver på jobb i en periode hvor win2003 dukka under. Det fungerte meget bra.

  5. Jeg har testet på en ny server på jobb. Det var en del å sette seg inn i. Håpet egentlig på plug and play som ghost, men den gang ei..

     

    Prøvde også en restore uten hell og måtte reinstallere win smb 2003.. 6 timer :no: Det var mer min feil da jeg tok noen sjanser.

  6. jeg pleier å ha nicket mitt for meg selv, men noen ganger har noen kommer dit først, og jeg har funnet at helper hvis du oppsøker disse folka og dreper dem så de ikke kan ta nicket ditt, rykter begynner å spre seg og etterhvert for folk vite at velger man det nicket ender man opp med å bli voldtatt til døde med et balltre

    8949145[/snapback]

     

    HAHAHAH!

  7. Haha, det er mange kreative folk her :!:

     

    Kanskje vi skulle starte opp en forening som buer på folk som tyvlåner nick?

     

    Nå har jeg endt opp med mange snåle nick selv.. så har egentlig gitt opp hele fighten xD. Jaja, jeg sikra meg loffern.com for en stund tilbake, det kvalifiserer til et visst eierskap :D P

  8. Jeg er sikkert bare en av tusener som opplever at nicket blir knabba. 10-12 år tilbake hadde jeg så mange forskjellige nick og skjønte fort at jeg måtte holde tunga rett i munnen og konsentrere meg om ett eneste brukernavn på de fleste tingene. Kjekt i forhold til venner og kjente, pluss enkelt å administrere alle spill, forum mm. :cool:

     

    Vel de siste årene har jeg opplevd at flere bruker samme nick som meg til stor irritasjon! Dette er bare utrolig kjipt for det blir bare en ond sirkel hvor alle de brukerne må lage nye variasjoner av nicket til nye spill osv. :cry:

     

    Erfaringer, løsninger, tips og triks ønskes velkommen. :yes:

  9. Jeg har samme problem med en NorthQ. Argh, jeg blir gal av lyden. Det virker som hvinelyden kommer når jeg har mange disker koblet på, altså en belastningsgreie. Jeg gidder ikke stresse noe mer, bestiller bare ny. :roll:

     

    Men vil absolutt påpeke at problemer med en strømforsyning ikke var noe issue før i tiden... jeg har brukt over 3000,- i strømforsyninger på ett år nå! :hmm:

  10. Jeg sitter her å sliter med samme problem tror jeg. Jeg har et ganske gammelt hovedkort: MSI 865PE Neo2-P, socket 478, P4

     

    Jeg har flere disker i systemet fra før både pata og sata. Har nå en seagate 250gb og 320gb som skal inn, men det går bare ikke.

     

    Windows finner diskene og kan formateres og brukes vanlig. Bios ser også diskene og alt fungerer greit. Det er først ved kopiering av installasjonsfiler og valg av hva som skal installeres at det feiler. Meldingen er at systemet ikke finner noen lagrinsmedier.

     

    Jeg har prøvd å oppgradere bios, men det virker ikke som det har skjedd noen nytt på dette HK'et de siste årene. Har prøvd samtlige tools fra Seagate også.

     

    Det er nesten så jeg konkluderer med at hovedkortet ikke takler sata2, er det mulig?

     

    Fint med tips, er sånn passe frustrert etter 6 timer.. :no:

  11. Jeg har som mange andre her inne brukt unødvendig mye penger på kjøling og støyreduksjon gjennom årene. Har endelig funnet en løsning som fungerer bra: Silverstone Nitrogon.

     

    Jeg valgte denne for å redusere støy i mediacenteret som står i stua. Det klarte den veldig bra.

     

    Den kan settes opp på fire forskjellige måter:

    1. Uten vifte

    2. Med luft fra PSU

    3. Med en tilleggsvifte

    4. Med to tilleggsvifter

     

    Jeg kjører Nitrogon på to av systemene mine. De to andre bruker Zalman. Grunnen til dette er at Nitrogon er treg. Når en spiller eller bruker masse forskjellige applikasjoner klarer den ikke kvitte seg med varmen raskt nok dessverre. Til lett bruk som Internett, filmer, office programmer går det helt greit.

     

    Mediacenteret mitt i stua kjører Nitrogon med luft fra PSU. Med idle på 40 grader og peak på 48-50 grader når jeg ser film, må jeg si meg meget fornøyd.

     

    Til mer utstrakt bruk bør en putte på to vifter. Men selv da sliter den med hardcore photoshop bruk.

     

    Konklusjon:

    Bra til mediacenter.

    Bra til lett officebruk og internett.

    Dårlig til en arbeidsstasjoner.

    Dårlig til gaming.

     

    Ikke vent noe mirakel av denne kjøleren.

    Den er bra, men kan absolutt bli bedre.

     

    Det er viktig å merke seg at det du kun får luft fra PSU på Type-B hovedkort.

     

    silverstone-hk-type-a-vs-b.jpg

×
×
  • Opprett ny...