Gå til innhold

danskiii

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av danskiii

  1. 1 hour ago, 10di said:

    Hei. Klarte å bestille en ps5 via cdon 10.01.22 Ps5 - release 2022 med foreløpig releasedate 31.01, men har forstått det slik at folk her inne som har bestilt med samme releasedate fra cdon i slutten av desember har allerede fått sin tilsendt. Lurer på hvor lang tid det tok for dere. På min bestilling står den bare på «behandles». 

    Jeg kjøpte digital versjon 24.12.21.
    Denne stod på behandles etter et par dager, og plutselig kom det bare sms og e-post fra posten og cdon at den var på vei. Kom frem her på fredag som var, altså den 07.01.22.

  2. 1 hour ago, Jojohassan said:

    ok, bestilte fra cdon, men det var ingen informasjon om det var disk eller digital versjonen, hvertfall ikke når jeg leste der.

     

    Det var informasjon joda, det står også under "mine bestillinger" på CDON. Står det ikke versjon så er det nok disk, da det står meget tydelig på min at det er digital.. Men du kan se det ut ifra prisen du betalte også, 4999 foir digital å 5999 for disk.

  3. Vil komme med anbefaling på ihvertfall ha HDMI 2.1, eneste som gir deg 4K 120Hz. 

    Jeg sitter på ca. 2,5 - 3m meter her også, har 55" led fra phillips. Syns denne er passe i størrelse, større anbefaler jeg ikke selv om det kun er til gaming. Merker jeg selv sitter å snur hodet for å få med meg alt, ikke bare blikket. 65" og 75" må da være forferdelig på den distansen, men hver mann/dame sin smak.

     

    • Liker 2
  4. 13 minutes ago, Mala said:

    Virker å være svært lite digitale konsoller tilgjengelig, slik har det vært siden lansering.  Jeg ville bare gått for  første muligheten til å kjøpe en med optisk drev, fremfor å vente inn i evigheten på tilgjengeligheten til den digitale utgaven. 

    Holder ut å vente så lenge PS4 i huset enda fungerer tenker jeg :)

    Men det hadde vært morsomt å vite hva som utgjør den store forskjellen i produksjon av de 2 modellene. Må da være rimeligere å enklere å produsere uten.

  5. 40 minutes ago, vidor said:

    Tja, ikke godt å si hva det kan være.

    Fungerer konsollen godt når du først får bootet den opp riktig, eller viser den fremdeles problemer på noen måte ?

    Det mest nærliggende er vel å prøve med en annen harddisk (2,5" SATA III) og så reinstallere systemsoftware fra USB. Dette er rimelig enkelt og krever bare at en drar av høyre topplokk og skrur ut harddisken som er i.

    Min PS4 mistet kontakten med kontrolleren av og til, og det viste seg å være en løs antennekabel inni konsollen. Ved å skru opp maskinen var det lett å fikse når man først så problemet. Mulig du har en lignende feil med et eller annet løst og ustabilt i maskinen.

    Normalt pleier kjølingen å bli dårligere over tid, så det kan lønne seg med en rens og ny kjølepasta også.

    Funker ikke noe av dette hadde jeg bare solgt konsollen som delemaskin og evt kjøpt en annen.

     

    Ingen problem når den først er oppe å gå nei, alt fungerer da utmerket.

    Tviler på jeg har antenneproblemer, da hadde den slitt til normalt også. Når det kommer at kontroll ikke vil koble seg til i oppstart så hjelper det heller ikke å re-sette kontroller eller å koble til med kabel.

    Rens har den fått periodisk over årene så der er den grei :)

    Den blir med stunden erstattet med en PS5 digital når jeg får tak i en, men vil fortsette å ha PS4 en god stund til uansett :)

  6. Har hatt et problem med min PS4 i flere år nå som jeg lurer på om noen har vært borti.

    • Starter opp med å trykke på enten konsoll eller kontroller.
    • Skjermen låser seg enten med blått lys på konsoll og sort skjerm, at det er feil ved harddisk innlasting eller at PS4 booter opp og kontroller ikke vil koble seg til.
    • MÅ trekke ut strømkabel og starte på nytt for at problemet skal gå bort og reboote fra 1 til 3 ganger.

    Dette skjer 99% av gangene jeg skrur på PS4 og er en irritasjonsfaktor uten like. Noen som har hatt dette problemet?

×
×
  • Opprett ny...