Jump to content

danskiii

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by danskiii

 1. Jeg kjøpte digital versjon 24.12.21. Denne stod på behandles etter et par dager, og plutselig kom det bare sms og e-post fra posten og cdon at den var på vei. Kom frem her på fredag som var, altså den 07.01.22.
 2. Da var digital versjon mottatt og foliert for blende bedre inn i hjemmet. Blir dytta inn under benken selvfølgelig
 3. Solgte de digital versjon idag også? EDIT: Så nå de har skrevet i beskrivelsen de hadde den også ja. Synd jeg ikke følger med der så ofte 😛 har bekjent som også vil ha digital
 4. Det var informasjon joda, det står også under "mine bestillinger" på CDON. Står det ikke versjon så er det nok disk, da det står meget tydelig på min at det er digital.. Men du kan se det ut ifra prisen du betalte også, 4999 foir digital å 5999 for disk.
 5. Nei. Det var kun den 24 det droppet digital så vidt jeg vet. Var disk versjon alle disse dagene også.
 6. Følg med her. LES første post, ikke kommenter inne der med mindre det er link til kjøp av PS5. Sett på e-postvarsel og vent i spenning.
 7. Det stod forventet levering 31.01.22 når det var mulig å bestille. Men nå har min bestilling på digital versjon gått fra forhåndsbestilt til behandles idag la jeg merke til.
 8. Herlig! Da fikk jeg endelig tak på en digital, satser på den kommer frem til dato som er satt på nettsiden!
 9. Vil komme med anbefaling på ihvertfall ha HDMI 2.1, eneste som gir deg 4K 120Hz. Jeg sitter på ca. 2,5 - 3m meter her også, har 55" led fra phillips. Syns denne er passe i størrelse, større anbefaler jeg ikke selv om det kun er til gaming. Merker jeg selv sitter å snur hodet for å få med meg alt, ikke bare blikket. 65" og 75" må da være forferdelig på den distansen, men hver mann/dame sin smak.
 10. Den kommer opp med forskjellige datoer på løpende bånd. Tror det er en glipp for har vært flere tilfeller med dette i månedsvis..
 11. Holder ut å vente så lenge PS4 i huset enda fungerer tenker jeg Men det hadde vært morsomt å vite hva som utgjør den store forskjellen i produksjon av de 2 modellene. Må da være rimeligere å enklere å produsere uten.
 12. Håper det blir sluppet noen digitale versjoner for salg også snart, så netonnet skulle dele ut 4stk i løpet av kort tid. La også merke til Komplett.no har skrudd opp prisene prisene sine med 500,- til når de en eller gang i tiden skulle få nok til å ha på lager.
 13. Ingen problem når den først er oppe å gå nei, alt fungerer da utmerket. Tviler på jeg har antenneproblemer, da hadde den slitt til normalt også. Når det kommer at kontroll ikke vil koble seg til i oppstart så hjelper det heller ikke å re-sette kontroller eller å koble til med kabel. Rens har den fått periodisk over årene så der er den grei Den blir med stunden erstattet med en PS5 digital når jeg får tak i en, men vil fortsette å ha PS4 en god stund til uansett
 14. Prøvd begge deler opp til flere ganger uten hell dessverre.
 15. Har hatt et problem med min PS4 i flere år nå som jeg lurer på om noen har vært borti. Starter opp med å trykke på enten konsoll eller kontroller. Skjermen låser seg enten med blått lys på konsoll og sort skjerm, at det er feil ved harddisk innlasting eller at PS4 booter opp og kontroller ikke vil koble seg til. MÅ trekke ut strømkabel og starte på nytt for at problemet skal gå bort og reboote fra 1 til 3 ganger. Dette skjer 99% av gangene jeg skrur på PS4 og er en irritasjonsfaktor uten like. Noen som har hatt dette problemet?
 16. Har kjøpt denne, god pris og 2.1 klassifisert. Trenger ikke med skjerming i alle salgs edle metaller osv. https://cdon.no/elektronikk/hdmi-2-1-kabel-hoyhastighets-48gbps-8k-60hz-hdr-2-m-p50753249?gclid=CjwKCAjwzOqKBhAWEiwArQGwaHYu16-a7P9D3iO8ZD7LgUvNm6DwN6_mk9PfdbR8DzUnLl294c2YaBoCeDsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
 17. https://www.gfinityesports.com/deals/best-hdmi-2.1-monitor-4K-120hz-gaming-ps5-xbox-series-x-pc-8K/ Litt å velge i her, men alt er relativt dyrt enda.
 18. Har du budsjett eller uansett pris?
×
×
 • Create New...