Jump to content

danskiii

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den kommer opp med forskjellige datoer på løpende bånd. Tror det er en glipp for har vært flere tilfeller med dette i månedsvis..
 2. Holder ut å vente så lenge PS4 i huset enda fungerer tenker jeg Men det hadde vært morsomt å vite hva som utgjør den store forskjellen i produksjon av de 2 modellene. Må da være rimeligere å enklere å produsere uten.
 3. Håper det blir sluppet noen digitale versjoner for salg også snart, så netonnet skulle dele ut 4stk i løpet av kort tid. La også merke til Komplett.no har skrudd opp prisene prisene sine med 500,- til når de en eller gang i tiden skulle få nok til å ha på lager.
 4. Ingen problem når den først er oppe å gå nei, alt fungerer da utmerket. Tviler på jeg har antenneproblemer, da hadde den slitt til normalt også. Når det kommer at kontroll ikke vil koble seg til i oppstart så hjelper det heller ikke å re-sette kontroller eller å koble til med kabel. Rens har den fått periodisk over årene så der er den grei Den blir med stunden erstattet med en PS5 digital når jeg får tak i en, men vil fortsette å ha PS4 en god stund til uansett
 5. Prøvd begge deler opp til flere ganger uten hell dessverre.
 6. Har hatt et problem med min PS4 i flere år nå som jeg lurer på om noen har vært borti. Starter opp med å trykke på enten konsoll eller kontroller. Skjermen låser seg enten med blått lys på konsoll og sort skjerm, at det er feil ved harddisk innlasting eller at PS4 booter opp og kontroller ikke vil koble seg til. MÅ trekke ut strømkabel og starte på nytt for at problemet skal gå bort og reboote fra 1 til 3 ganger. Dette skjer 99% av gangene jeg skrur på PS4 og er en irritasjonsfaktor uten like. Noen som har hatt dette problemet?
 7. Har kjøpt denne, god pris og 2.1 klassifisert. Trenger ikke med skjerming i alle salgs edle metaller osv. https://cdon.no/elektronikk/hdmi-2-1-kabel-hoyhastighets-48gbps-8k-60hz-hdr-2-m-p50753249?gclid=CjwKCAjwzOqKBhAWEiwArQGwaHYu16-a7P9D3iO8ZD7LgUvNm6DwN6_mk9PfdbR8DzUnLl294c2YaBoCeDsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
 8. https://www.gfinityesports.com/deals/best-hdmi-2.1-monitor-4K-120hz-gaming-ps5-xbox-series-x-pc-8K/ Litt å velge i her, men alt er relativt dyrt enda.
 9. Har du budsjett eller uansett pris?
 10. Kan ikke noen komme med digital versjon snart da.. Så digital stod forventet inn 20.09.21 hos Elkjøp for litt tilbake men deres konkurranse er jo for standard med disk.
 11. https://www.platekompaniet.no/spill/playstation-5/PS5bundle39/
 12. skulle ønske de hadde litt flere konsoller inne, sitter ikke med power sine sider åpne og leser annonsen hver dag akkurat..
 13. Venter på digital versjon her, mulig mange andre som også gjør dette ettersom det tar lang tid med OBS som nevnt over.
×
×
 • Create New...