Jump to content

Roedgata

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roedgata

 1. Svarte faen, hva er det vi egentlig prøver på? Overtilpasser oss til motstander og legger om til 3-5-2 og skaper ikke en dritt i 70 minutter. Vi går altså fra 7-2 borte mot Glimt, der vi spiller supernaivt, som om vi var på Marienlyst, til å superkynisk legge om til samme formasjon som det dårligste hjemmelaget i ligaen, for å "ta ut to spisser" mot S08. Det er er jo faen meg ingen rød tråd i hvordan vi ønsker å fremstå på bortebane. Det var ikke en kjeft som visste hvordan de skulle bevege seg i forhold til hverandre første 45. Alle bortekamper fremstår som en unik mulighet til å pisse bort relasjoner som fungerer. Vi fant en oppskrift som fungerte mot Viking. Hvorfor ikke dyrke den? Her er det faen meg noen som har leika for lenge med magnetene på taktikk-tavla. Grusomt.
 2. Full runde for de aller fleste andre ES-lagene på søndag. Hvorfor vi ikke spiller er jeg usikker på. Terminlista er jo mer komplisert enn Rubriks kube i år.
 3. Rykter om interesse for Mawa fra Kristiansund. Har lyktes tidligere med å gjøre vårt gråstein til gull.
 4. Mawa hadde helt ræva kroppsspråk mens han faktisk spilte. Nå som han har blitt satt på benken kan jeg bare tenke meg hva slags utfordringer han byr på for trenerteamet. Tar man med i betraktningen at en 17-(nå 18-åring) har tatt plassen hans, så skal man ikke ha dratt seg gjennom mange sesonger på FM for å forstå at ting muligens føles litt trådt for Mawa.
 5. Ganske så kleint. Tviler på at det er så jævlig sunt for utviklingen av fotballspilleren, men ikke minst personligheten og mennesket, når pappa er din største fan og promotør som skal selge deg inn til hele verden.
 6. Tja, har klart uavgjort og seier de siste åra, men før det har det vært tynt, ja. Vil være godt fornøyd med en prestasjon på nivå med Viking-matchen. Mtp. hvor få poeng bunnlagene har tatt i år, er vi sannsynligvis sikre med 32p. Med 1 til 3 poeng på de to neste bortekampene kan vi skimte målstreken i det fjerne. Det ville nok gitt lave skuldre og en solid mengde energi inn mot høstsesongen.
 7. Basert på summen det er snakk om, 20 mill, så er det sannsynligvis det.
 8. Hører rykter om at vi allerede har mottatt ett fett bud på Friday. Kjenner ikke til kilden, så ta det med en klype salt.
 9. Har jo gått gjennom 3 operasjoner og vært mye ute de siste åra. Det er først nå han har fått skikkelig orden på kroppen og flere kamper på rad fra start. Når det gjelder Friday og kjærleik, så sitter jeg og venter på en spillersang basert på låta til the Cure. Den er jo så å si ferdigsnekra ut av boksen It's Friday, I'm in love
 10. Dumt hvis vi splittes i to leire. Personlig har jeg hverken tid eller lyst til å følge med og skrive i to tråder om akkurat samme tema. Har ingenting imot FD, annet enn at det virker en smule provisorisk og at aktiviteten ikke har tatt helt av der inne heller, hverken i Godset tråden eller norsk fotball generelt. Regner med at ett av stedene kommer til å dra ifra og bli det naturlige valget over tid, forutsatt at folk ikke holder det ene alternativet over det andre og er villige til å bytte. Er vel ingen prinsippiel eller praktisk grunn til å velge det ene over det andre, såvidt jeg kan se.
 11. Nordnes klager på en offsideavblåsning som ikke betyr noe som helst. Odd taper jo den påfølgende duellen og er ikke i nærheten av å bli fratatt noen målsjanse. På grensa til klovneaktig å kalle det en fatal dommerfeil. Nesten like komisk å legge skylda på dommeren for et mål imot pga. et, i hans øyne, feildømt kast midt inne på Odds halvdel. Dette er ikke i nærheten av å være match- avgjørende situasjoner. Har hatt sansen for Nordnes jeg, men han mangler tydeligvis evnen til å stå med rak rygg og tåle et tap på en dag der de taper fortjent. Forøvrig er det helt forbanna deilig å være på Marienlyst og sitte med en følelse av at Godset har kontroll og bør vinne- kamp etter kamp. Det er noen år siden sist. Høydepunktet for meg var, nok en gang, Tobias Gulliksen. Han er ikke ferdig utvikla som toppspiller og har noen små mangler i enkelte faser av spillet, men jeg blir helt revet med av frekvensen, innsatsen og innstillinga. Han er selve symbolet på det positive som foregår i klubben.
 12. Med fare for å jinxe i både huet og ræva, men med 3p mot Odd har vi kontakt ganske høyt opp på tabellen..
 13. 30 nye billetter har blitt gjort tilgjengelig for Stabæk-fansen, som nå har fått totalt 60 billetter. Gøy med bortesupport, men likevel skuffa over at interessen for å gå på kamp er såpass laber her i byen. Vi har jo tidvis spilt underholdende og god fotball hjemme i år.
 14. Bakenga ut med det som ser ut som en skikkelig strekk. Kjipt for Bakenga som virkelig er på gang, men om noe, blei vel sjansene for poeng på onsdag akkurat en smule bedre.
 15. Det værste med GU-forumet er at det kunne blitt redda, hvis de ansvarlige bare hadde tatt kritikken innover seg og snudd i tide. Er jo egentlig der vi alle hører hjemme, men dette får gå. Det viktigste er at vi fortsatt har et fungerende forum for oss som er i overkant opptatt av SIF, med høy takhøyde, men forsonlig tone og et visst nivå av saklighet. Det mener jeg vi etterhvert fikk på plass på vgd og det håper jeg vi kan fortsette med her. Og hello, sitat-knappen virker! På mobil og all ting...
 16. Bra initiativ, stc. Forhåpentligvis får vi med oss resten av Godset - supporterne over hit etterhvert Lukter nesten planlagt gradvis nedstengning av vgd, den nye løsningen tatt i betraktning.
×
×
 • Create New...