Gå til innhold

Hugin

Medlemmer
  • Innlegg

    328
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hugin

  1. Haha. Vi tenkte det samme om Sovjeterne. Endte opp med at de aldri brukte det i konflikt som USA. Forhold deg til fakta.
  2. Jeg har null del i det. Norge er langt unna.
  3. Resten av verden i dette tilfellet utgjør kun Vesten. Russerne og Kineserne bryr seg ikke. Sant at det er en diktatur, men en iransk diktatur. Ikke en utsider som prøver å påvirke iransk politikken for sitt eget beste.
  4. Jeg er ikke interessert i ad-hominems. Enten er de kompetente eller så er de ikke det. Mer enn det er bare meningsløs småprat.
  5. Respekterer du ikke Irans selvbestemmelsesrett vil omringende land huske. Midtøsten er ikke en sandboks du kan leke med uten reelle konsekvenser.
  6. Det er derfor Iran kjemper nå. Så mye som folk ønsker å tenke på dem som tullinger, er det beste å skaffe seg atomvåpen så fort som mulig.
  7. Egentlig smart. Befolkningen i Jordan er sterkt imot Israel, litt press fra Iran kan føre til at regjeringen endrer mening. Lurer på hva Lebanon tenker om dette
  8. Israelittene vil nok stole mer på Jordan nå. Det hjelper nok med normalisering.
  9. Sant det. Om Kina invaderer Taiwan nå….
  10. Israel skjøt seg selv på foten. Burde ikke bombet ambassaden.
  11. Det er hundre cruise missiler. Israel kommer til å svare.
  12. Mye godt du skrev her. Spesielt kritikken din mot folk som sier «du høster som du sår». Jeg husker godt i 2016 da det tyrkiske militæret prøvde på et statskupp, og mange i sosiale medier (inkl. vestens nyhetsmedier) feilaktig mente at det var det tyrkiske folket som sto bak den pågående omveltningen og at «diktatoren Erdogans dager er talte». Resultatet er at vanlige tyrkere følte seg fremmedgjort. Og Erdogan ble bare mer populær.
  13. Hvis de skylder på ISIS er det ingen problem. Og de kan terrorisere «Ruzzerne». Kanskje disse potensielle ukrainske eks-soldater bare hadde nok av Russland, og ønsket å gi dem en lærepenge?
  14. IS medlemmer er rabide. Aldri om de kjemper for «infidels»… hadde jeg sagt, men ISIS ble finansiert av USA til å begynne med. Dersom hver av dem kjempet for Ukraina, og de fikk penger for å angripe Russland: er det en stor nok sjanse at de gjør dette for Ukraina. Jeg venter også på bekreftelse fra andre kilder.
  15. Jeg tok feil. Nå viser det seg at det er Ukrainere. Svært tilfeldig at Netanyahu og co. spammer «Hamas=ISIS» i 6 måneder også blir Russland angrepet av dem. Men det viser seg at Ukraina har mer å tjene utifra dette. Venter på motsvar.
  16. Russland har ingenting å tjene utifra dette. Ukrainerne derimot?
  17. Det er en tråd om Ukraina og Russland ja. Og jeg påpeker en mulig aktør. Du har vel ikke lest om Lavon-affæren? Det kan godt være at de vil trekke vekk oppmerksomheten fra krigen i Gaza.
  18. Drepte de ikke en nordmann her? Du undervurderer Mossad. Og hvis det ikke er Mossad, er det sikkert CIA. Hva har Putin å tjene utifra å drepe sine egne?
×
×
  • Opprett ny...