Jump to content

TP_Mcduck

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TP_Mcduck

 1. fikk litt cyberpunk vibber. ser bra ut men er det sånn egentlig? 1000 planeter.. no mans sky friskt i minne
 2. Kart fullfør hele startområdet. bruk tid og bruk runene smart. Limgrave er vakkert. savner allerede følelsen av å være her for første gang.
 3. pc eller ps5. det er spørsmålet.. gleder meg
 4. Jeg håper med "mindre" så mener de litt mer linjert og ikke et rpg spill. AC:BF for eksempel er åpent men det er ikke et rpg. det er stort og åpent men det er fortsatt linjert. viss de kan dra det beste fra to verdener. åpent men lukket på en måte. sånn; du får en oppgave - du drar dit - utfører oppgaven - drar til neste. distansen og hva du eventuelt kan gjøre i mellom de to tingene kan være så mangt. viss ryktene er sanne og spillet blir satt til Bagdad så er det bare å glede seg. Bagdad i middelalderen var en av de viktigste byene med politikk og vitenskap i midten. og når jeg tenker meg om, så med all Isu tematikken og eden artefaktene så kan det passe mer enn de foregående spillene har gjort. men det er da min mening
 5. Digital versjonen finnes og den er endelig i hus. Nice nice. Takk for meg og takk til dere som varslet om cdon slipp.
 6. Følg med denne tråden. Få Mail for vært innlegg som kommer. Litt irriterende med Mail varsl kl01 på en torsdag med feks «bump» poster eller poster med spørsmål som har blitt stilt 100 ganger men de gangene det kommer dropps så får du vite det med en gang.
 7. Min er i Oslo nå og forventet klar på fredag. Erfaring fra tidligere så tenker jeg at den er hente klar i morgen. Da jeg bor i Oslo området.
 8. Ingen her som kan svare på det gitt. Du må kontakte der du bestilte den fra. Og håpe på raskt svar. viss det er cdon så kan det være litt bingo når den kommer virker det som
 9. Er vell mer. Med mindre noen her har en krystallkule som funker eller jobber i supply avdelingen til de butikkene som selger og er villig til å satse jobben sin på å fortelle når flere kommer så vet jo ingen her 100% når flere kommer. Så hvorfor spørre.
 10. Der fikk jeg melding fra posten at min digital ps5 er forhåndsmeldt og at den er på vei til dem fra cdon sitt lager.
 11. Svaret jeg fikk fra cdon var «Beregnet leveringsdato er i uke 32 og håper den kommer tidligere. Du kommer til å få en mail med et sporingsnummer når den har forlat lagret vårt.»
 12. Fikk ordna opp i det med cdon da. Og bestillingen min er gjenopprettet. Men kun fordi noen hadde avbestilt digital versjonen og jeg fikk deres bestilling rote firma ass. Men hun kundeservice dama var hjelpsom da. Så det er jo et pluss.
 13. Hvordan Microsoft opererer nå der alt som kommer på Xbox også kommer på pc. Så er alt man trenger en pc og en ps5. Greit å helgardere. men mer on topic. Min bestilling ble avbestilt av cdon. Som jeg bestilte 5/7. kontakta kundeservice og de skulle se hva som hadde skjedd. Så det suger jo litt
 14. Jeg er kjempe hyped. Men den extra tusen lappen synes jeg er usexy. venter heller å se om cdon bestillingen min går igjennom eller prøver lykken på raffles til vanlig pris enn at Coop skal få mer.
 15. Kanskje, sikkert, hvem vet. men så lenge man ikke betaler med en gang men bruker faktura er det jo ikke no risk å sette seg opp på den lista. om noe som helst så er man hvertfall i en kø.
×
×
 • Create New...