Gå til innhold

beaverHunter69

Medlemmer
  • Innlegg

    315
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av beaverHunter69

  1. For de som ønsker et nogenlunde realistisk snowboardspill så er Mark McMorris Infinite Air verdt å sjekke ut. Jeg så meg aldri tilbake etter å ha prøvd den åpne betaen til Steep. Man legger merke til at det er utviklet på et lavere budsjett enn Steep når det kommer til grafikken og lydsporet, men kontrollene er mye bedre selv om de har en litt bratt læringskurve. Jeg kjøpte det for 400kr på PS Store. Det hadde vært veldig spennende å se hva utviklerne kan få til om de får muligheten til å lage en oppfølger med mer resurser.

  2. Er det noen som kan anbefale et sted å få plombert antenneinngangen på en tv i Trondheim? Ble akkurat ringt opp av en lisenskontrollør, som må ha gjort et solid stykke stalker-arbeid siden jeg er folkeregistrert i hjemkommunen min og han hadde feil romnummer på meg (ergo han hadde ikke fått navnet eller telefonnummeret mitt fra SIT), med beskjed om at jeg må betale lisens (noe jeg jo ifølge loven må siden det er kabel-tv-uttak på rommet). Ser ~2 timer kabel-tv i semesteret, så det er ikke verdt det.

  3. Studenter får gratis visakort hos Gjensidige om man sender de en melding og sier man er student. Så langt jeg vet er det ikke noe krav om innskudd for å få bankkort heller. I tillegg har Tekna-medlemmer en del fordeler der , som man igjen må si ifra for å få. Om man ikke er Teknamedlem bør man holde seg unna Gjensidige da de tar betalt for hver eneste transaksjon på bankkortet (2,-), avtalegiro(2,-), kontantuttak(5,-) etc om man ikke er "fordel-kunde" eller organisasjonsmedlem.

  4. Hvilke bøker er det som egentlig er pensum i IT1603 og TDT4110? Er det eneste jeg mangler.

     

    Using Information Technology, Williams/Sawyer

    Exploring Python, Timothy A. Budd

     

    Ikke 100% sikker, men mener at disse var nye ifjor og at de ikke var faa brukt. den gangen. Men man fikk dem kjoept billigere i en pakke fra Akademika, sikkert en del som selger dem brukt i aar. Men som sagt er ikke sikker.

    Etter det jeg har hørt skal det være ny Python-bok i år (altså ikke Exploring Python).

    På pensumlisten står det at vi skal ha IT theory python pack, Wang i TDT4110. Finnern ikke, men er sikkert sykt dårlig å lete. Har riktignok ikke sett på akademika da (den fysiske akademika), siden jeg tenkte å prøve å finne den brukt først.

    I fjor ble teori-boka og Python-boka solgt sammen i en pakke på Akademika. Godt mulig det er tilfellet i år og.

  5. Hva koster et års medlemskap hos Nidrarø treningssenter, og hva synes du om selve senteret? Jeg hadde ærlig talt ikke hørt om dem tidligere, og nettsiden deres er så ræva at jeg ga opp å lete etter informasjon der.

    Som sagt er prisen 2495kr om man betaler for et år på forskudd (208kr/måned) og man får fryst medlemskapet i ferier. Vektløftings-utstyret er tilnærmet så bra det kan bli med 6 styrkeløft-konkurranse-rack, som brukes til både knebøy og benkpress, og ett powerrack. Alle stengene er tilsvarende de som brukes i styrkeløftkonkurranser, og manualene går opp til 60kg med 2kg-intervaller. Eieren er aktiv styrkeløfter og det merkes ettersom fasilitetene utenom vektene ikke er allverdens. Når det kommer til vekttrening har jeg aldri trent et bedre sted. Jeg vil anslå at jeg har ventet ca like mye iløpet av et halvår på Nidarø som jeg ville gjort på 1-2 treninger på idrettsbygget ved Gløs.

    • Liker 1
  6. Mitt inntrykk er at det ikke kø når det er vanlig å være på skolen og den siste timen-ish før stengetid. Nå skal det sies at jeg sist trente der fast før jul, ettersom jeg synes idrettsbygget er ræva mtp kø, utstyr og atmosfære (musikk, speil "overalt" etc.), og byttet til Nidarø treningssenter nede i Trondheim spektrum. Idrettsbygget er derimot overlegent alt annet når det kommer til pris og beliggenhet.

  7. Jeg vil anbefale deg og bruke tiden du ville brukt på carioden til å lage mat og spise. De to joggeturene du allerede har er etter min mening plenty for forbrenningen.

     

    Forsetter du å være redd for fett vil du fortsette å være skinny med mindre du har stålkontroll på kostholdhet, og greier å opprettholde det over laaang tid.

×
×
  • Opprett ny...