Gå til innhold

JumboJarle

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JumboJarle

  1. Hei, jeg lurer på om noen her kan gi litt informasjon angående reklamasjonsrett når du har f.eks kjøpt et skjermkort brukt.

    Jeg vurderer sterkt å kjøpe brukt, men avgjørende faktor for meg er da om jeg kan reklamere det dersom det skulle skje noe.

    Et eksempel vil da være om jeg kjøper et skjermkort, hvor selger gir meg sin kvittering. 

    Hva vil gjelde som kvittering, og hva vil ikke? 

     

     

  2. snp skrev (13 timer siden):

    Jeg har stått på ventelisten til Kingpin siden desember i fjor. Det er helt uaktuelt at Euro-tec får inn dette kortet med det første, sannsynligvis noensinne. Jeg har for øvrig også hatt et annet EVGA i bestilling hos Euro-tec siden i fjor.

    Her er EVGAs forumtråd om Kingpin-leveranse: https://forums.evga.com/KNGPN-Hybrid-and-Hydro-Copper-Unofficial-AutoNotify-Confirmation-Lists-m3152026.aspx

    Her er den uoffisielle køen: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ySCIHsoe8LmYweVTDT-edV8ovrb0cQjGF4FKtsx_nzE/edit#gid=415215785

    Vi er foreløpig på 23.12.2020. Jeg er et par dager unna. Sier i fra hvis jeg får kjøpt. 

    Jeg bestiller fra EVGA direkte og kortet havner på en hyggelig pris, selv med MVA og frakt. Det tar bare sinnsykt lang tid.

    Edit: Jeg kan legge til at EVGA-kortet jeg har i bestilling hos Euro-tec ikke en gang står som forventet på lager. Jeg fikk imidlertid inn en bestilling for snaut et halvt år siden. Det samme gjelder EVGA-bestillingene som ligger hos Dustin. De eneste som har klart å levere EVGA 3080 og 3090 i Norge er så vidt meg bekjent Elkjøp. Jeg fikk i hvert fall kort der fra allerede i fjor. Jeg vet at Dustin har levert 3070 i både Norge og Sverige, men tror ikke de har fått tak i bedre modeller enda.

    Hvor mye tror du det hadde kostet å bestille en 3080 ftw3 ultra direkte fra evga da?

    Spør med tanke på pris + fortolling

  3. Fikk svar fra Power angående kansellering av ordren min. Her står det at de har fått beskjed fra leverandør om at de ikke får inn noe i det hele tatt. 

    Prisendringen forklares med at den er styrt av en prisrobot.

    Det er heller ikke noe tilgjengelig som er tilsvarende til kortet jeg bestilte. Får tilbud om et gavekort..... Blir bedt om å ta det med forbrukerrådet hvis jeg er uenig i avgjørelsen.  

    Hva tenker dere i tråden her at jeg burde gjøre? Det står i mailen at de muligens fjerner varene fra nettsiden.

    • Liker 1
  4. cowsnipe skrev (4 minutter siden):

    Tviler sterkt på at det er noe å hente der uansett, får tyne dem litt for å ha kastet bort ~3+ uker av tiden min

    Kjipt å skulle ende opp med å betale scalper priser når de hadde samme kort for 10 590,-....

  5. Olsen skrev (20 minutter siden):

    Fikk også kanselert og slettet helt min bestilling på 6800xt tuf hos power. Deres svar da jeg forklarte situasjonen med at kortene hadde blitt lagt ut på nytt senere, samt spurte om dem i lys av dette hadde muligheten til å tilby et tilsvarende produkt:

    "Jeg skjønner at det er en kjedelig beskjed å få. Vi får dessverre ikke noe inn fra rtx 3000 serien. Det ser ut til at det er tilfellet på tilsvarende AMD kort også.

    Jeg kan ordne et gavekort til deg på 400,- som et plaster på såret dersom det er ønskelig."

     

    Ingen kort inn virker svært usannsynlig synes jeg. Har ikke bestemt meg for hva jeg skal svare på denne ennå.

     

    Får nok samme svar regner jeg med. At de ikke skal få inn noen kort men likevel åpner for salg og øker prisen, det henger ikke på greip med hva de skriver til deg/oss. 

     

    • Liker 1
  6. @Garvis 

    Hmm interessant, i videoen over ligger tuf versjonen nesten 10 grader under merc. Det er ganske sykt med tanke på at den er en tusenlapp billigere. Performance økningen ser ut til å være på 1-3 fps. Ganske dårlig tradeoff spør du meg. 

     

    Skal høre på tipset ditt og beholde tuf versjonen. Selv om jeg synes merc er mye kulere og finere.

     

×
×
  • Opprett ny...