Gå til innhold

StianGT

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StianGT

  1. Var jo en god pris på det settet der da. Men skru ferdighetene mine når det kommer til en scooter er vel lik 0 😅

    Men det settet du sendte. Er det ikke en variator ring der ? Da må det vel være det orginalt å ? 

     

    Takk for svar btw :)

  2. Hei ! Jeg har gått til innkjøp av en 2017mod keeway zahara 50. 

    Som alle andre originale mopeder så klarer jeg ikke holde fartsgrensene rundt i byen her 😅 

    Har lest en del om hvordan jeg kan få litt mer fart ut av denne , men ikke blitt så mye klokere på det.. Det første jeg tenkte var å fjerne Variatorringen så jeg slipper at den sperrer i feks nedoverbakker. Men så leste jeg at det ikke er Variatorring på 4-taktere. Stemmer det ? Isåfall, er det noe jeg kan gjøre med den uten og kjøpe nye deler? 

  3. Nei, ikke noe kvitering. Var på ubemannet pumpestasjon. Nå har det jo vært et Hel****** regnvær idag, så gikk litt fort under fyllinga. Men fortsatt vanskelig for å tru at jeg fylte feil. Men selvfølgelig,  sjangsen er jo der. Men er det noen som vet hva som skjer med bilen under kjøring ? Har lest alt som er , men står vel bare at bilen fusker frem til den stopper.  Å får da ikke start igjen. Dette har ikke jeg merket noe til enda hvertfall 

  4. Hei! Jeg fylte ca 10 liter på bilen på tom tank. Etter omtrent 3 minutters kjøring kom det bankelyder og bilen ristet mye. Stoppet inn til siden for å sjekke om det var noe galt med ett av hjulene (foran), men så bra ut. Kjører vidre, men bankelyden og ristingen ble bare verre. Så kjørte den hjem igjen. Stoppet bilen i gården, og startet den igjen etter ca 5 minutter. kjørte den da ca 10 min. Hadde ingen problemer med å starte, men ristingen og lydene ble bare verre. Er en Volvo v60 14mod. Kan det være at jeg klarte og fylle Bensin istede for Diesel ?  Er det noe lignende symptomer ? Er ganske sikker på at jeg fylte Diesel , men samtidig er det litt merkelig at dette skjedde rett etter tanking ? 
    
  5. Hei ! Er det noen som har opplevd at esc slår seg av når man svinger ? Gass/brems fungerer helt fint , men så fort jeg er borti svingen slår den seg helt av. Noen som har noe ide ? Alt funket fint for noen dager siden..

     

    Er snakk om en Traxxas Rustler vxl om det har noe å si  ;)

×
×
  • Opprett ny...