Jump to content

StianGT

Medlemmer
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Kun når jeg kjører. Det avtar litt akkuratt når jeg gir gass, å virker som det forsvinner litt når jeg svinger kraftig til høyere. Fikk dessuten kopi av kvitering fra igår, å har heldigvis ikke fylt feil 😅😄
  2. Ja, har tenkt på det. Vet hvor mye jeg fylte for, men ikke eksakt antall liter. Så der er jeg like langt. Men bestilte akkurat kvitering på hjemmesiden dems, så da får jeg nok svaret på det imorgen 🤞🤞
  3. Nei, ikke noe kvitering. Var på ubemannet pumpestasjon. Nå har det jo vært et Hel****** regnvær idag, så gikk litt fort under fyllinga. Men fortsatt vanskelig for å tru at jeg fylte feil. Men selvfølgelig, sjangsen er jo der. Men er det noen som vet hva som skjer med bilen under kjøring ? Har lest alt som er , men står vel bare at bilen fusker frem til den stopper. Å får da ikke start igjen. Dette har ikke jeg merket noe til enda hvertfall
  4. Men hvordan skal jeg finne ut det ? 😅 Er jo litt kjedelig å ringe viking for så å få den på verksted for å flushe systemet om jeg faktisk har fylt riktig å dette er noe helt annent ?
  5. Hei! Jeg fylte ca 10 liter på bilen på tom tank. Etter omtrent 3 minutters kjøring kom det bankelyder og bilen ristet mye. Stoppet inn til siden for å sjekke om det var noe galt med ett av hjulene (foran), men så bra ut. Kjører vidre, men bankelyden og ristingen ble bare verre. Så kjørte den hjem igjen. Stoppet bilen i gården, og startet den igjen etter ca 5 minutter. kjørte den da ca 10 min. Hadde ingen problemer med å starte, men ristingen og lydene ble bare verre. Er en Volvo v60 14mod. Kan det være at jeg klarte og fylle Bensin istede for Diesel ? Er det noe lignende symptomer ? Er ganske sikker på at jeg fylte Diesel , men samtidig er det litt merkelig at dette skjedde rett etter tanking ?
  6. Ok. Takk for svar !
  7. Kobla den ut nå, å da kan jeg svinger på senderen uten at det skjer noe. Kutter ikke strømmen. Så da er det servoen som har tatt kvelden ?
  8. Ja, er ingenting i veien der. Får manuelt svingt med hjula når den er av. Mulig servoen som er defekt ? Skjedde så plutselig under kjøring å.. er jo ikke akkurat mye motstand på sving på de bilene der
  9. Ja. Er ikke tegn til at den svinger, kutter totalt i det jeg er nær svingen
  10. Hei ! Er det noen som har opplevd at esc slår seg av når man svinger ? Gass/brems fungerer helt fint , men så fort jeg er borti svingen slår den seg helt av. Noen som har noe ide ? Alt funket fint for noen dager siden.. Er snakk om en Traxxas Rustler vxl om det har noe å si
×
×
  • Create New...