Gå til innhold

Agnes i sengA

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Agnes i sengA

  1. Ekstremt profesjonelt av en redaksjonssjef å gå til angrep på brukere som ikke deler ditt syn på identitetspolitikk. Man kan lure på hvorfor Gamer.no er en skygge av seg selv? 🤡
  2. Mitt motargument er selv om hele kretskortet er fullstendig dekket av støv, så skal ikke en vifte bli sånn, hvis du har sett videosnutten? Her kan selger ha åpnet kortet, sett masse støv på kjøleribba og automatisk konkludert med at det er feilen for å få saken raskest og billigst ut av verden.
  3. Vel, hva er støvfritt innenfor rimelighetens grenser? Jeg har som sagt ikke demontert kjøleren. Jeg kan uansett ikke bevise hva jeg har gjort av renhold, så tenker det er irrelevant i saken. På samme måte som jeg mener selger ikke kan bevise at det er årsaken til feilen. Å holde PC-komponenter 100% støvfri er rett og slett umulig. Kan det ikke være en svakhet i komponentene, men med funn av "støv og hår" så er det lett å legge skylden på det? Hvis jeg sier jeg har holdt viftebladene støvfri etter beste evne, så spiller det liten rolle når selger skriver det har kommet inn i viftelager/motor. Da må man faktisk demontere kjøleren. Det jeg etterspør er om GPU-vifter har blitt så støv-sensitive, eller om det er en annen svakhet? Og er det verdt å ta saken til Forbrukerrådet? Skjermkort er ment å vare 5+ år. Det vil si hele kortet, ikke deler av det.
  4. Hei Det er et Asus ROG Strix 3060 Ti som jeg kjøpte i mars 2021. To av viftene går ujevnt, hvor den ene vibrerer/slår så mye at man skulle tro den er på tur til å falle av. Sendte kortet inn til selger som direkte avslo reklamasjonen grunnet "manglende vedlikehold". Legger til bilder av epost mellom meg og selger i kronologisk rekkefølge: ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ______________________________________________________________________________ Firmaet har satt seg totalt på bakbeina, så jeg ser ikke noe poeng i å fortsette en dialog med de. Spørsmålet er, har jeg rett på reklamasjon iht forbrukerkjøpsloven? Skal jeg ta saken til Forbrukerrådet? Eller må jeg bite i det sure eplet, betale 500,- til for inspeksjonen, og i tillegg kjøpe nye vifter hos en 3.part nettbutikk, som jeg må montere selv og dermed bryte garantien? Min erfaring når det gjelder rengjøring av skjermkort så MÅ kjøleren av. Trykkluft på boks har tilnærmet ingen effekt på et sammenskrudd skjermkort. Har lest man skal unngå bruk av f.eks. støvsuger, da trykket kan skade viftene eller andre komponenter. 1.MP4
  5. Helbom. Å si det ser bra ut i en setning, mens i en annen si det er for tidlig å dømme noe som helst ut i fra klippene.
  6. Litt motsigende eller? Stinker R* fanboy lang vei. Du vet ikke hva cash cow er? "GTA Online rakes in about $800 million yearly from Shark Cards alone." Kanskje glemt løgnen om at spillet aldri ville komme til PC? "We were always going to bring GTA 5 to PC. We planned from day one for a PC build and we made technical decisions based off the fact that we would be doing a PC version of the game," Rockstar said. Lurer på hvor mange dobbel dippet pga den utspekulerte løgnen?
  7. Hvem er det som miner med 350W på et 3070 kort? Det stolpediagrammet der er helt meningløst. Har ROG Strix, TUF, MSI Gaming og Zotac Twin Edge OC versjoner av 3070, og Zotac-kortet er det desidert beste kortet jeg har mtp hashrate/watt. Det hasher det samme som de andre men med 30W mindre. Asus Strix kveles om jeg prøver samme powerlimit som Zotac'n. Å mine med tap er ren galskap. Strøm koster meg 120kr dagen, og kortene drar inn 15kr dagen etter eth merge. Gir mer mening å selge utstyret og investere kronene i krypto, eller lete etter tomflasker. Eneste positive utviklingen som kan skje med gpu-mining er om halvparten++ gir seg. Du som er såpass investert burde vite en ting eller to om network difficulty Edit: Samme gjelder 3060/ti-kortene mine også. Kan sette powerlimit langt lavere på et billigkort som Gigabyte Eagle, mens Asus'ene kveles. Mulig jeg har hatt veldig uflaks med Asus'ene, men jeg tviler.
  8. Grafikkstil har ingen betydning i et point&click-eventyrspill? Det er alpha omega. Oppdatert versjon av Discworld hadde vært rått
  9. Fy faen for en ufyselig grafikkstil! De som liker dette må ha en eller annen form for nesefetisj. Kunne gitt meg spillet gratis og jeg hadde fortsatt ikke rørt dritten.
×
×
  • Opprett ny...