Jump to content

Jan Erik2002

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, jeg ble for kort tid siden tatt for fartsovertredelse av en sivilpoliti. Farten ble terget opp av politiet. Jeg så på speedometeret mitt at jeg kjørte på det høyeste 110km/t, men de prøver å straffe meg for høyere. De har ingen fartsmåler. De klarte å lure meg til å ta et avhør hvor jeg sa feil informasjon fordi jeg var i sjokk. Jeg hadde et vitne i bilen som kan bevitne at jeg ikke kjørte så fort som dem prøver å straffe meg for. Så igjen, er et avhør nokk bevis for å straffe meg med fullstraff? Avhøret er også trekt tilbake etter kort tid.
 2. Er et avhør nokk til å bevise at jeg kjørte den hastigheten? Når avhøret er trekt tilbake og dem har ingen andre beviser?
 3. Nei, på mandagen dro jeg til politi stasjonen for å trekke avhøret og samtykket. Når jeg var ferdig med dette, skulle jeg og personen jeg var med dra fra stasjonen. På vei ut kom da politi mannen løpende etter meg til parkeringsplassen for å prate med meg. Følte det ble et andre avhør, uten opptak. I den samtalen ble det fortalt at dem ikke har bevis på at jeg kjørte så fort, sånn som dem vil straffe meg for, men at de har avhøret. Skal prøve å sitere
 4. Det er akkurat det. De har ingen bevis på at jeg kjørte den farten. Bare et avhør som er trekt tilbake. Håper bare at det hjelper
 5. De sa: nå skal vi ta et avhør. De ga meg rettighetene mine, men jeg var i sjokk så jeg tenkte ikke over det.
 6. Jeg tror at jeg mest sannsynlig blir straffet ganske hardt, med tanke på avhøret
 7. Det var en sivilpoliti som ikke hadde fartsmåler. Jeg fikk høre etter avhøret at de ikke vet farten min, siden de ikke hadde fartsmåler i bilen.
 8. Farten de vil straffe meg for er 140km/t. Noe som ikke er sant
 9. Det var en sivilpoliti som ikke hadde fartsmåler. Jeg fikk høre etter avhøret at de ikke vet farten min, siden de ikke hadde fartsmåler i bilen.
 10. Ja, de prøver å straffe meg for høyere enn 110km/t. Vil en ny forklaring bety like mye som en gammel?
 11. Jeg kjørte 110km/t i 80 sonen (hadde ikke gjort det, hvis politiet ikke hadde vært så nærme hele tiden), men politiet prøver å straffe meg for høyere. Jeg var jo såppas dum og sa farten de ville jeg skulle si i avhøret.
 12. Er det fortsatt sjangse for at jeg slipper streng straff, hvis jeg trekker tilbake avhøret?
 13. Er ikke et avhør nokk bevis imot meg?
 14. Jeg samtykket ikke til førerkortbeslag, eller jo. Jeg gjorde det først, men trakk det tilbake dagen etter. Det har nå gått 5 dager av 3 uker og sitter å håper på at tiden skal renne ut. Det første avhøret kan man høre at jeg er redd og er i sjokk. Hva om politiraporten sier det samme som avhøret mitt, hva gjør jeg da?
 15. Vil det ha noe betydning da? Kommer ikke retten til å tro at jeg lyver, hvis jeg har en helt forskjellig forklaring i det andre avhøret?
×
×
 • Create New...