Jump to content

Jan Erik0000

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ja. jeg kjørte etter dem en stund, men de kjørte i 55 inni 60 sonen. så jeg tokk en unødvendig forbikjøring (noe jeg er villig til å straffes for), men når jeg skulle kjøre forbi så økte dem farten, sånn at jeg måtte øke farten mer for å komme forbi. dem økte farten når jeg nesten var forbi. det som gjorde dette værre er at det kom møtende bil når dem økte farten. (jeg kjørte forbi når det var klart), men denne prossesen tokk lengre tid en anslått. når jeg hadde kjørt forbi prøvde jeg å gå tilbake til fartsgrensen, men de fortsatte å kjøre fort bak meg. etter at jeg hadde kommet over en bru så kom jeg til en 80 sone der det var en bil foran meg, da var jeg klar til å kjøre 80, men så ser jeg sivilpolitiet rett i rumpen på meg. det var liksom ikke noe plass mellom meg og bilen foran, siden jeg ble presset av politiet bak. jeg da valgte å kjøre forbi siden jeg ikke orket å bli presset mellom 2 biler. tanken gikk vell (tenk om jeg hadde bremset, da ville politiet kjørt inn i meg). etter at jeg kjørte forbi, fulgte da politiet etter meg og fortetta med å være så nærme. det var da jeg økte til 110km/t i 80 sonen. det var da de satte på blålys og stoppet meg. når de stoppet meg kom jeg i sjokk og ble sendt inn i avhør og sa feil informasjon. jeg sa at jeg kjørte mye raskere enn jeg faktisk gjorde. det er derfor jeg lurer på om å trekke tilbake avhøret hjelper i min situasjon. jeg prøver ikke å løpe fra straffen min, men jeg vil ikke bli straffet for 140km/t når jeg maks kom i 110km/t. jeg godkjenner å bli straffet for uaktsom kjøring på det høyeste, siden dem ikke har fartsmåling.
 2. de la seg opp i rumpen på meg og kjørte raskere og raskere.
 3. så hvis jeg fikk med meg dette riktig, så kan ikke politiet bruke det gamle avhøret mot meg?
 4. ja. det eneste ''beviset'' er jo avhøret som er trukket. jeg vet ikke helt om det er et bevis eller ikke. svarer fra denne brukeren siden den andre nådde maks antall meldinger per dag
 5. dette er min andre bruker, siden den andre nådde maks antall meldinger per dag. på mandagen var jeg på politi stasjonen for å trekke avhøret og samtykket. når jeg var ferdig der løp politi mannen etter meg til parkerings plassen for å prate med meg, følte det ble et avhør nummer 2. i denne samtalen ble det sagt at de ikke hadde fartsmåling på meg, så de får ikke bevist det. men de har det avhøret jeg har trukket tilbake. vil det avhøret bety like mye, hvis det er tatt tilbake?
×
×
 • Create New...