Jump to content

PepsiMaks

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spørs litt. Er bare hva man må betale for kompetansen. Fått flere tilbud opp mot 1 million, men riktignok med en 60/40 modell.
 2. Spurte om mer lønn da jeg følte jeg var underbetalt og fikk mer lønn. Ny oppdatering. Stillingstittel: Cloud Architect Alder: 24 Erfaring: 6 år inkludert læretid Sertifisering: Mye innenfor Azure Arbeidsoppgaver: Fra on-premise til sky. A til Å. Utdanning: IKT-fagbrevet Årsinntekt: 850.000 + betalt overtid så lenge kunden blir fakturert 50 eller 100%. Fakturerer du 50% har du 50% OT. Fakturerer du 100% har du 100% OT. Standard vanlig goder, det eneste som kanskje skiller seg er at hvor du jobber fra spiller ingen rolle. Sted: Oslo
 3. Underbetalt er man også, da eneste arbeidsgiver skal gjøre er å drive fram de billigste anbudene. Og har man faktisk forhandlet seg til konkurransedyktig lønn (som du forøvrig må være en uerstattelig person for å gjøre der), så får du beskjed om å ikke nevne den til noen. Litt off-topic, men relevant i en sånn tråd vil jeg si.
 4. Ja. Har ingen kjennskap til Sopra Steria, men det er fint å høre at det dukker opp flere arbeidsplasser i Drammens-området, siden det har det vært manko på.
 5. Arbeidstidene er preget ofte av 12-timers skift med turnus. Lønn er veldig bra, både under og etter utdanning. Du kan fort tjene 700-800 ferdigutdannet og enda mer ved overtid (som det ofte er mye av). Du kan få førerbevis dekket av arbeidsgiver og de vil sannsynligvis kreve at du tar det - de fleste jeg kjenner som jobber for disse har det.
 6. Dette selskapet er ikke hva det engang var. Arbeidsmiljøet og fagkompetanse er nesten ikke eksisterende lengre og ledelsen har etter min mening helt feil fokus. Det begynner heldigvis å bli synlig når langt mindre aktører tar over kundebasen da de både tilbyr bedre og billigere tjeneste.
 7. Bekjente av meg i tilsvarende stillinger og alder ligger på 500 - 550 + vaktordning. Dessverre har det seg slik at arbeidsgiver ofte utnytter situasjonen at du har vært ansatt lenge og de kjenner godt til deg og dine forventninger. Om ikke arbeidsgiver kan gi deg en konkurransedyktig vil jeg tørre å påstå at det finnes muligheter hos andre i Rogaland som er villig til å betale mer.
 8. Registrerte meg bare for å bidra med i statistikken. Ganske fornøyd, men håper jeg øker snart da dette er en stilling som krever veldig mye og det er ettertraktet jevnt over. Stillingstittel: Cloud Architect Alder: 24 Erfaring: 6 år inkludert læretid Sertifisering: Mye innenfor Azure Arbeidsoppgaver: Fra on-premise til sky. A til Å. Utdanning: IKT-fagbrevet Årsinntekt: 775.000 + betalt overtid så lenge kunden blir fakturert 50 eller 100%. Fakturerer du 50% har du 50% OT. Fakturerer du 100% har du 100% OT. Standard vanlig goder, det eneste som kanskje skiller seg er at hvor du jobber fra spiller ingen rolle. Sted: Oslo
×
×
 • Create New...