Jump to content

PepsiMaks

Medlemmer
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

66 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjør på med variabelt tillegg. Å være utvikler i konsulenthus under 80% faktureringsgrad hadde vært en sak for Tore på sporet... Not going to happend
 2. Du skal løpe langt vekk! Et elendig mottilbud. 50 stay on bonus, komikere eller? Vekk vekk
 3. Standard konsulenthus, midt på treet på alt. Individuelle avtaler. Microsoft har selvfølgelig svært tight forhold med Crayon da de selger tons of Azure&M365 consumption.
 4. Synes du det er rart? De tallene der er nok preget mye av konsulent og ut til kunde. Kun så og si en ting som gjelder for de fleste konsulenthus da og det er ikke erfaring for å si det sånn ..
 5. Nei, du må skifte arbeidsplass. Om dette er Helse Sør Øst eller er det minimalt du får gjort. Du er 28 år, jobbet i 3 år og har et fagbrev. Du gir deg gratis selv bort til arbeidsgiver.
 6. 480 er dårlig. Det er ikke ukjent praksis at konsulenthus med 'statusbragd' tilbyr dårlige vilkår for folk synes det er jo status å jobbe der, det spilles ofte på. 550 er startlønn for nyutdannede, og i denne bransjen er det muligens at du burde være i øvre median og, så even more
 7. Hahaha. Dette var en av de bedre postene i denne tråden. De ga meg 12 dager til å evaluere hele nettstedet deres, komme med designforslag til hvordan man kan forbedre sidene deres og lage en presentasjon som skulle presenteres for marked, salg og UX hos dem.
 8. Det du røyker, det skulle jeg gjerne hatt litt av selv... hva i alle dagers land og rike er det jeg leser foran min skjerm!
 9. La meg gjette. Livets harde skole?
 10. Nei. https://www.altinn.no/starte-og-drive/starte/for-oppstart/arbeidstaker-eller-naringsdrivende/
 11. En normal arbeidstaker jobber for noen. Om arbeidsgiver i dette oppdraget ikke har tatt høyde for årlig prisjustering i tilbudet er ikke det arbeidstaker sitt problem.
 12. Selvfølgelig. Du står også fritt fram til å jobbe gratis for noen uten å motta lønn. Alt er individuelt. At det er riktig er derimot feil. Med en seriøs fagforening i bakkant så skjer ikke det. Veldig viktig å ikke spre desinformasjon på et forum. Folk kan lese det du skriver og ta det til seg. Realiteten er at ingen arbeidstakere burde finne seg i en slik behandling. Lønnsvekst er en selvfølge hvert bidige år. Om ikke det er tilfellet er det en svær spesiell situasjon.
 13. Hæ? Det eneste jeg sier er at tariffavtaler beskytter mot slik cowboyvirksomhet. Om du jobber for et oppegående firma så er det en selvfølge å forvente seg lønnsoppgang hvert bidige år, minimum etter KPI.
 14. Tenkte meg det. Ingen dokumentasjon. I Norge så har vi KPI regulering årlig. Så og si alt i Norge justerer seg etter dette. Det er derfor unaturlig å gå ned i lønn et år, for å så ta det igjen senere. Tariffavtaler beskytter akkurat mot dette.
×
×
 • Create New...