Jump to content

ekeleee

Medlemmer
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ekeleee

 1. Ikke skjedd noe hos Kjell og Co siden jeg begynte å sjekke i slutten av januar. Sjekker 4-5 ganger i minuttet 8-16 daglig. Har aldri fått noe utslag hos dem. Antar at de ikke gidder å prioritere konsollen, noe som er forståelig når man tenker på hvor ressurskrevende det må være å besvare alle henvendelsene fra utålmodige kunder etter slipp. Det er vel bare Platekompaniet som faktisk tjener gode penger på å selge PS5 i Norge.
 2. Og det henger jo ikke på greip - i det hele tatt. Skjønner at folk blir sinna når de ikke får, men å både henge i forumet her (i håp om å få kjøpt når "de snille scalperne" varsler og poster linker i øst og vest) og samtidig kritisere de som hjelper en kompis som ikke har muligheten, er jo ikke forenlig.
 3. Om en ikke klarer å få med seg et slipp som i dag, hvor lagerstatus rakk i over 10 minutter, bør man vel strengt tatt innfinne seg med en konsoll fra Finn om man virkelig vil ha. I dag lå muligheten til rette for alle som ville ha.
 4. Slapp av a, det er rød dag i dag. Ingen som er på jobb hos Power. Han sjefesjefen glemte sikkert at mandag er fri da han snakka med VG.
 5. Perfekt! 🍹 Kan legge på en 50lapp da, for du forsaker jo tross alt lønn i himmelen, takknemlighet fra guttungen OG pappan.
 6. Ja, det er jo dyrt i den forstand at pakken er dyrere enn dens bestanddeler. Men så skal det sies at markedet på Finn går så det griner. Får nok solgt en slik pakke med levelig overskudd.
 7. Er det noen Oslo-borgere som fortsatt venter på sending fra COOP og PostNord? Min pakke ble sist registrert på Alna-terminalen 25.03 kl. 03:41. Ikke hørt et kvekk etter det.
 8. Etter forbrukerkjøpsloven har du ikke krav på kompensasjon for "tid tapt", men du har definitivt krav på refusjon av hele summen, pluss fraktkostnader. Dette er en reklamasjonssak i mine øyne. Sjekket. Det følger av forbrukerkjøpsloven kapittel 6: At du har fått levert feil vare til feil pris, kan uten tvil anses som en "mangel som ikke skyldes forbrukeren eller forhold på forbrukeres side". Du har med andre ord rettigheter i henhold til ovenstående punkter. Antakeligvis vil det eneste alternativet her være heving etter § 32. Det følger av § 33 at "Forbrukeren kan kreve erstatning for tap han eller hun lider som følge av at tingen har en mangel." Med andre ord kan du her kreve at COOP dekker fraktkostnader. Anbefaler deg å lese igjennom kapittel 6 og 11 på egenhånd, og referere til dette når du kommuniserer med COOP. Slik jeg oppfatter det, er loven rimelig klar. Er de vrange så kan du forsøke Forbrukerrådet, men dersom du viser til lovteksten i hendevelsene dine, tror jeg de gir seg rimelig raskt. Det er i alle fall min erfaring.
 9. Fyren er jo greit skakkjørt når han sender deg ID og hele greia 😂 Kan jo bare true med å doxe han da. Det kan kanskje oppleves som verre enn en politianmeldelse som uansett blir henlagt.
 10. Bare å slappe av med OBS. Jeg bestilte før de fleste her inne. Fikk ordrebekreftelse 11:15, 11:25 og 11:30, samt kvittering på den første (15:25). Ingen leveringsbekreftelse ennå. Valgte hjemlevering.
×
×
 • Create New...