Jump to content

ekeleee

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det noen som har oversikt over CDONs produktnummere? Disk-versjonen er vel 54876367, men klarer ikke finne tilsvarende for digital. Evt om noen har linken til digital-siden liggende i loggen sin?
 2. Det er ikke gitt at de to versjonene produseres i likt antall, eller at de distribueres likt. Hvordan innkjøpssjefene hos kjedene tenker er heller ikke godt å vite. Alt er mulig.
 3. Har fått bekreftet at de har tatt for mange bestillinger. Ifølge representanten jeg snakker med gjelder dette meg med flere. Har ikke fått svar på hvorfor de ikke har sendt ut varsel ennå. Har spurt hvor stor backlogen er, det ville han ikke svare på. Edit: Får ikke postet mer i dag, men representanten indikerte at Netonnet gjennomgår bestillingene i dag (antakeligvis for å luke ut de som allerede har kjøpt, eller lagt doble bestillinger?). Edit2: Nå begynner han reppen å bli rimelig lei av meg, men det ser ikke ut til at de har tenkt til å informere de det gjelder. De som la inn ordre først får beskjed ved utsending, resten får ingen beskjed før eventuelt neste parti kommer inn og konsollene sendes ut...
 4. OBS: Er i kontakt med Netonnet nå. Ifølge representanten der, har de tatt for mange bestillinger i dag. Det kan se ut til at noen ikke får konsollene sine. Oppdaterer...
 5. Sony er et helt annet tema. At store aktører som Netonnet (og Power inntil i dag) ikke evner å lage et fair system bør, kan og vil straffe seg. Om ikke annet tenker jeg at det jeg driver med gir dem ytterligere insentiv til å ta tak i problemet.
 6. Nå har jeg jo fått en konsoll, så lar scriptet gå bare for å påføre dem litt ekstra kostnader. Sånn går det når man ikke gjør det fair a la Elkjøp.
 7. Vel, nå har jeg kjørt et script uavbrutt i flere timer noen dager på rad uten å ha hatt noe problem. Ikke gjort noe forsøk på å skjule det heller. Snitter hvert 20. sekund.
×
×
 • Create New...