Jump to content

Dudetower

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dudetower

 1. Komplett holder kortene tett til brystet. Ikke så rart, med tanke på pepperen de fikk. Hva ordrestatus angår, så oppdaterer de når det er noe endringer. Om din fortsatt er på tredje mai, så betyr det at du får konsoll den dagen. Bestilte min fra Komplett i september, og min er og på tredje mai. Regner med at dette er et estimat av Komplett, og at det vil komme endringer, enten som pusher det fram, eller tilbake.
 2. Fikk oppdatering at PostNord hadde fått den klokken 3 i natt. Bestilte kl 13:00 fra CDON. Bor i Bergen, så jeg regner med at jeg får den i morgen, eller fredag.
 3. Samme her! Siden de opprinnelig nevnte at de skulle få inn 03/03/21*, har jeg et håp om at den blir sendt i morgen, men realisten i meg sier tidligst onsdag. *inb4 «kilde?»: De har fjernet den datoen fra nettsiden, så finner ikke igjen.
 4. Vi må og huske at det er en gråsone mellom tidspunktet butikken gir grønt lys fra sin kant til logistikkfirma faktisk plukker varen opp. Om de har sporadiske henteperioder, si hver mandag og onsdag, er ordren litt i limbo til da.
 5. Ingen som har tips eller inside info. Det vi der i mot har, er et ønske om å få PS5, eller hjelpe folk å skaffe seg en PS5 på ærlig og redelig vis. Følg med på butikker som kan slippe, og spam F5. Forumet oppdateres med en gang en bruker ser noe.
 6. Snappet meg en bestilling fra CDON. Tror ikke på det før jeg ser en sendingsbekreftelse 3.-4. mars. Uansett så skal forumet ha en stor, ektefølt TAKK for hjelpen.
 7. La oss styre oss tilbake på et seriøs plan; tenk om en butikk slipper, noen varsler, og vi tror at vedkommende bare kødder. x)
 8. Hei! Få synske i tråden, dessverre. Men vi hjelper hverandre, og oppdaterer på drops/synser på når de kan komme.
 9. Komplett har såpass mye backlog, ja. da er jeg vel heldig om jeg får min jeg bestilte i midten av september fram til oppgitt leveringsdato 3. mai x)
 10. Skjønner. Vareleveranser og varemottak er helt tilfeldig. Kan skje alle dager i uka, mellom 06:00 til 20:00. vi spiller Lotto.
 11. Hvem vet. Inte jag. Inte du. Vi vet ingenting nu. Butikker og leverandører har arbeidsuke fra mandag til fredag. Varer kommer i alle døgnets tider, på alle hverdager. Om en butikk får en leveranse, blir denne tatt i mot, og gjort tilgjengelig... når som helst. Altså: ingen vet, og da er det bedre å ikke tråle denne tråden etter spåmenn. Eller spåkvinner.
 12. Enig der. Nå er det nesten som en "jobb". Det handler ikke om gleden av å få en ny konsoll, men bare en higen etter å få seg konsollen for å slippe å være på ballen uke etter uke.
 13. Har sett flere bruker som sier at Power slipper i dag. Er dette bekreftet, eller max synsing? Regner med det er digital i såfall?
 14. Power ser ut til å legge ut på slaget 10. Dette blir synsing, så følg for Guds skyld med utenfor dette tidsrommet.
×
×
 • Create New...