Jump to content

Dudetower

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Komplett holder kortene tett til brystet. Ikke så rart, med tanke på pepperen de fikk. Hva ordrestatus angår, så oppdaterer de når det er noe endringer. Om din fortsatt er på tredje mai, så betyr det at du får konsoll den dagen. Bestilte min fra Komplett i september, og min er og på tredje mai. Regner med at dette er et estimat av Komplett, og at det vil komme endringer, enten som pusher det fram, eller tilbake.
 2. Fikk oppdatering at PostNord hadde fått den klokken 3 i natt. Bestilte kl 13:00 fra CDON. Bor i Bergen, så jeg regner med at jeg får den i morgen, eller fredag.
 3. Samme her! Siden de opprinnelig nevnte at de skulle få inn 03/03/21*, har jeg et håp om at den blir sendt i morgen, men realisten i meg sier tidligst onsdag. *inb4 «kilde?»: De har fjernet den datoen fra nettsiden, så finner ikke igjen.
 4. Vi må og huske at det er en gråsone mellom tidspunktet butikken gir grønt lys fra sin kant til logistikkfirma faktisk plukker varen opp. Om de har sporadiske henteperioder, si hver mandag og onsdag, er ordren litt i limbo til da.
 5. Ingen som har tips eller inside info. Det vi der i mot har, er et ønske om å få PS5, eller hjelpe folk å skaffe seg en PS5 på ærlig og redelig vis. Følg med på butikker som kan slippe, og spam F5. Forumet oppdateres med en gang en bruker ser noe.
 6. Snappet meg en bestilling fra CDON. Tror ikke på det før jeg ser en sendingsbekreftelse 3.-4. mars. Uansett så skal forumet ha en stor, ektefølt TAKK for hjelpen.
 7. La oss styre oss tilbake på et seriøs plan; tenk om en butikk slipper, noen varsler, og vi tror at vedkommende bare kødder. x)
 8. Hei! Få synske i tråden, dessverre. Men vi hjelper hverandre, og oppdaterer på drops/synser på når de kan komme.
 9. Komplett har såpass mye backlog, ja. da er jeg vel heldig om jeg får min jeg bestilte i midten av september fram til oppgitt leveringsdato 3. mai x)
 10. Skjønner. Vareleveranser og varemottak er helt tilfeldig. Kan skje alle dager i uka, mellom 06:00 til 20:00. vi spiller Lotto.
×
×
 • Create New...