Jump to content

Dudetower

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Snappet meg en bestilling fra CDON. Tror ikke på det før jeg ser en sendingsbekreftelse 3.-4. mars. Uansett så skal forumet ha en stor, ektefølt TAKK for hjelpen.
 2. La oss styre oss tilbake på et seriøs plan; tenk om en butikk slipper, noen varsler, og vi tror at vedkommende bare kødder. x)
 3. Hei! Få synske i tråden, dessverre. Men vi hjelper hverandre, og oppdaterer på drops/synser på når de kan komme.
 4. Komplett har såpass mye backlog, ja. da er jeg vel heldig om jeg får min jeg bestilte i midten av september fram til oppgitt leveringsdato 3. mai x)
 5. Skjønner. Vareleveranser og varemottak er helt tilfeldig. Kan skje alle dager i uka, mellom 06:00 til 20:00. vi spiller Lotto.
 6. Hvem vet. Inte jag. Inte du. Vi vet ingenting nu. Butikker og leverandører har arbeidsuke fra mandag til fredag. Varer kommer i alle døgnets tider, på alle hverdager. Om en butikk får en leveranse, blir denne tatt i mot, og gjort tilgjengelig... når som helst. Altså: ingen vet, og da er det bedre å ikke tråle denne tråden etter spåmenn. Eller spåkvinner.
 7. Enig der. Nå er det nesten som en "jobb". Det handler ikke om gleden av å få en ny konsoll, men bare en higen etter å få seg konsollen for å slippe å være på ballen uke etter uke.
 8. Har sett flere bruker som sier at Power slipper i dag. Er dette bekreftet, eller max synsing? Regner med det er digital i såfall?
 9. Power ser ut til å legge ut på slaget 10. Dette blir synsing, så følg for Guds skyld med utenfor dette tidsrommet.
×
×
 • Create New...